top of page

Samen stralen?


Hoe kijk jij naar het afgelopen jaar?

Als een jaar dat je liefst zo snel mogelijk vergeet?

Of als een jaar dat jou vele lessen bracht. Een jaar waarin je de mogelijkheid kreeg om vanuit rust en stilte dieper naar binnen te keren. Om te zien en te voelen wat er in jou leeft…

Je kan niet ontkennen dat 2020 een intens, uitdagend jaar was. Een jaar waarin je jezelf opnieuw mocht uitvinden. Een jaar waarin vele vragen waren en weinig échte antwoorden (tenzij die die je krijgt vanuit het hogere)

Hoe jij ernaar kijkt, bepaalt hoe het eruit ziet.

Hoe kijk jij naar het nieuwe jaar, dat zopas begonnen is?

Ik vertrouw erop dat we collectief naar een wereld gaan van Vrede, Licht en Liefde. Een wereld die we zelf mogen creëren.

En ja daarvoor gaan we eerst door de donkere stukken van de wereld, door de schaduwkanten, als mens en als geheel, als collectief. Hoe meer jij jouw schaduwkanten durft aan te kijken, hoe meer je er ziet van de wereld. Die worden je alleen duidelijk gemaakt om te zien wat er in jou leeft, wat er in de wereld leeft en om er Licht op te kunnen stralen. Niet om mee te gaan in de energie van angst want dan creëer je nog meer angst. Dus wil jij een wereld vol licht en liefde? Voel dan jouw angst en stuur er licht en liefde naar toe. Niet alleen naar jouw angst maar ook naar de wereldwijde angst die zich nu (en al een tijdje) manifesteert in de wereld. Laat angst niet de controle hebben over jou, geef angst jouw licht en liefde en dan kan hij verdwijnen.

2021 is voor mij hét jaar waarop steeds meer mensen in licht en liefde gaan leven. Het jaar waarin veel dingen duidelijk zullen worden. Het jaar van de grote verandering(en). Het jaar waarin ook jij kan groeien en bloeien. Ben je er klaar voor? Om in jouw licht en liefde te gaan staan? Geef jij jezelf de ruimte om dat licht en die liefde toe te laten? In jeZelf? In jouw wereld? In de hele wereld?

Ga staan voor wie JIJ bent, los van alle banden die jou naar beneden (proberen) te trekken, los van alles wat je klein houdt.

Herken en erken de grootsheid in jezelf en kom ermee naar buiten. Toon jeZelf aan de wereld, helemaal zoals jij bent! Helemaal zoals het bedoeld is om te Zijn. Jij bent bijzonder! Jij bent een wonder! Straal de wondere, bijzondere JIJ de wereld in!

Laten we samen gaan en staan voor een nieuwe wereld vol Licht, Liefde en Vreugde vanuit een diepe verbondenheid met wie jij bent, met de ander, met de wereld. Als we samen onze krachten bundelen komen we ver, heel ver…

Ik wens je een week waarin je mag stralen, een week waarin je jouw stralende energie mag delen met de wereld!!

Liefdevolle knuffel

Gudrun


Foto: @Yentl Bartier uit (f)luisteringen meditatieboek

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page