top of page
IMG_1333.jpg

"Yoga is het beheersen van de golven van de geest." 

Yoga Soetra 1.2

Elke week een Yoga les

Altijd al yoga willen doen in een voor jou vertrouwde omgeving? Of wil je weten of yoga iets voor jou is? 

Dan is dit jouw kans.

Yoga leert je beter te ontspannen, beter adem te halen en zo geestelijk sterker te worden. Persoonlijke uitdagingen kan je zo makkelijker de baas. Yoga is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet zweverig maar leert je met beide benen op de grond te staan. Yoga is er voor iedereen!

Elke week is er een nieuwe yogales beschikbaar die jij na inschrijving in jouw mail box vindt.

Thuis yoga doen waar en wanneer het jou past, geen verplaatsing, geen rush om op tijd te zijn, geen parkeerproblemen, afstand speelt geen rol. Wel kan jij de rust en ontspanning ervaren, de energie van tijdens de les, kan je ook thuis voelen. 

Elke week is er een nieuwe yogales beschikbaar die jij na inschrijving in jouw mail box vindt.

Je kan een abonnement nemen voor het ganse trimester of je kan een losse les volgen. Geheel volgens jouw behoefte

Leuke reviews van tevreden onliners:

 ** Iedere week een yogales online, waar en wanneer je wil, thuis in mijn vertrouwde omgeving. Tot rust komen, dan is mijn dag altijd geslaagd, met een heel fijne begeleiding. Het houdt me in balans, de afwisseling tussen ontspanning en kracht die Gudrun brengt, is zalig. Ik moet nu geen enkele les meer missen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: man, vrouw, tiener, mama en dochter, mama en papa en zo kan ik maar doorgaan.  Of zit je ergens met een pijntje, geen probleem, wil je een oefening aanpassen omdat een beweging niet lukt, dan stuur je een mailtje naar Gudrun en de oplossing is direct gebeurd. De ondersteuning die je krijgt is top!

Dank U Gudrun voor de heerlijke online lessen, ik ben zo blij dat ik geen enkele les mis nu.

 

Nathalie 

Namasté

** Iedere week ontvang ik van Gudrun een online yoga sessie in mijn mailbox. Ik kies dan een voor mij rustig moment om thuis deze sessie mee te volgen, meestal is dit 's morgens in het weekend.  De oefeningen worden steeds goed uitgelegd zodat je op een rustig tempo mee kunt volgen.  De lessen brengen mij vooral rust, maar ook kom ik in een soort van flow, een bepaalde stroming die dan de intentie voor die dag zet.  

Iedere keer is dit een ander thema, maar precies het thema dat ik dan op dat moment lijk nodig te hebben. Gudrun heeft ook een hele fijne stem om naar te luisteren, zeker een aanrader.

Els

** Door de combinatie van werk, zorg voor de kinderen en sociale engagementen is het voor mij erg moeilijk om in te schrijven voor een sportactiviteit op een vast moment.  De online yoga-lessen van Gudrun geven mij de kans om rustig thuis te sporten, op een moment dat voor mij het beste past.  En zelfs op reis kon ik deze zomer profiteren van een extra yoga-sessie!

De opbouw van de lessen is volgens een vast stramien en ik kan altijd stoppen of herhalen of inpikken volgens wat voor mij best past.  De oefeningen zijn een perfecte combinatie van stretching, inspanning en ontspanning.  De instructies van Gudrun maken het steeds voor iedereen haalbaar om een oefening te doen.  

Bedankt voor mijn wekelijkse momentje voor mijzelf, Gudrun!"

Goedele

bottom of page