Meditatie is de bries die naar binnen waait als je het raam open laat.

volle maan

Volle maan meditatie

Wil jij proeven wat meditatie met je doet?

Met deze meditatie krijg je een voorsmaakje van het meditatieboek voor jongeren van 10 tot 99 jaar..

Deze meditatie helpt je bij onrust en slapeloosheid. Ze helpt je ook om meer vertrouwen te hebben in jezelf en in wat er is...

vrijheid.jpg

Meditatie:

straal jouw licht de wereld in

Jij bent licht en liefde maar kan dat niet altijd voelen.

In deze meditatie laat je energie van anderen los en kom je in jouw eigen energie.

Vanuit jouw eigen kracht kan jij gaan stralen, jouw licht toevoegen aan de wereld en zo ook zelf meer licht ontvangen. Kies jij voor het licht??

kaftfoto.jpg

Meditatieboek

Meditatie brengt je naar rust en ontspanning.

Door middel van fantasie word je meegenomen naar een wereld die je tot nu nog niet kent. Een wereld die zonder dat je het beseft dichter aanleunt bij wie jij werkelijk bent. De meditaties brengen je dichter bij jezelf, laten je her-inneren wie jij bent. Iedere meditatie is een reis op zich, een reis in jouw wereld, een reis in jezelf.

Het leuke aan dit boek is dat je de meditaties kan beluisteren, de opnames zijn voor jou beschikbaar.

lichtlichaam2.jpg

Je lichtlichaam ontwaken

De cursus “Je Lichtlichaam Ontwaken” is een stevige basis voor een leven in evenwicht. Je leert er je eigen energie en de energie rondom jou te ontdekken. Zo krijg je een ruimer beeld op de wereld en voel je makkelijker wat er wel en niet (meer) bij jou past. Het is een intens groeiproces waarin je jezelf leert te accepteren zoals je bent, van waaruit je meer rust ervaart en jezelf liefdevoller kan uiten. Je bouwt aan een nieuw bewustzijn dat je in staat stelt om jouw uiterlijke wereld te veranderen.

31. De spiegel.jpg

Meditaties (f)luisteringen

Meditatie brengt je naar rust en ontspanning.

Misschien heb jij geen behoefte aan een boek maar wil je wel mediteren? De meditaties kan je ook apart verkrijgen, klik op de knop meer info om de verschillende onderdelen te bekijken.