top of page

Meditatie leert jou om niet al jouw gedachten voor waar aan te nemen, en te luisteren naar jouw diepe innerlijke stem.

JE LICHTLICHAAM ONTWAKEN

 

"Deze cursus was voor mij dé cursus die mijn leven veranderde en waardoor ik een nieuwe richting durfde in te slaan en vanuit mijn gevoel mijn eigen pad ging volgen. 

Graag wil ik mijn enthousiasme met jullie delen en jullie helpen om vanuit je hart jouw eigen, unieke pad te volgen!!

 

De cursus “Je Lichtlichaam Ontwaken” is een stevige basis voor een leven in evenwicht. Je leert er je eigen energie en de energie rondom jou te ontdekken. Zo krijg je een ruimer beeld op de wereld en voel je makkelijker wat er wel en niet (meer) bij jou past. Het is een intens groeiproces waarin je jezelf leert te accepteren zoals je bent, van waaruit je meer rust ervaart en jezelf liefdevoller kan uiten. Je bouwt aan een nieuw bewustzijn dat je in staat stelt om jouw uiterlijke wereld te veranderen.

In deze cursus maak je ook contact met je innerlijke kind en leer je werken met je verschillende subpersoonlijkheden waardoor emotionele blokkades worden opgeheven en je intuïtie wordt versterkt. Je leert je te openen voor hoger bewustzijn en nieuwe energieën. Zo kom je dichter bij je ware Zelf.

 

Deze cursus bestaat uit 6 volumes met telkens 12 meditaties. Er is geen voorkennis vereist, het gaat over jouw ervaring. Ieder volume bouwt verder op het vorige volume. Door de begeleiding en het mediteren in groep wordt jouw groeiproces ondersteund. Je zit altijd in de juiste groep; de verhalen en ervaringen van de groep brengen jou naar een hoger niveau. Er wordt niet van je gevraagd om “je best te doen” wel dat je thuis regelmatig alert en zonder verwachtingen mediteert. 

 

Eén keer per maand komen we samen, gedurende de rest van de maand kan je mediteren waar en wanneer je wilt, zoals het jou het beste uitkomt. Je kan elke vraag die in jou opkomt stellen in een besloten Facebook groep waar je ook jouw ervaringen kan delen. Je wordt gedurende zes maanden begeleid en opgevolgd.

Tijdens de cursus worden de meditaties opgebouwd en zal je je bewustzijn verdiepen. Daarom is het noodzakelijk om de meditaties in de juiste volgorde te doen.

Volume 1: Je basis van kracht opbouwen, zaterdag 15 oktober

Volume 2: Je hartcentrum openen, zaterdag 19 november

Volume 3: Je hogere energiecentra activeren, zaterdag 17 december

Volume 4: Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen, zaterdag 14 januari

Volume 5: Je lichtlichaam ontwaken, zaterdag 11 februari

Volume 6: Stralend worden, zaterdag 18 maart

Telkens een volledige dag, we starten om 9u30 en eindigen omstreeks 17u30

Wat een mooie commentaar van een cursist die vorig jaar het traject ‘Je lichtlichaam ontwaken’ heeft gevolgd. Dankbaar dat ik deze mooie wezens mag inspireren 

 Dankbaar dat ik op mijn beurt door hen word geïnspireerd 

 

“En wat een traject ...

Vorig jaar deze ‘lessen’ gevolgd bij Gudrun en het heeft veel in me veranderd, los gemaakt.

Ik ben gestart zonder verwachtingen, zonder doel, maar heel benieuwd wat het met me zou doen, waar het me zou brengen ...

Het traject, de ontwaking, heeft me veranderd, of neen, klopt niet, het heeft me dichter bij mezelf laten komen. De ware ik die ik ergens onderweg kwijt was geraakt ... en de rest komt vanzelf, ik voel me stukken rustiger, bewuster en ik berust en vertrouw op wat er is en wat er komt ... het zorgt ervoor dat ik het leven gemakkelijker kan "dragen". Ik geniet nog meer van de mooie dagen, mooi weer, de mooie natuur, de mensen rondom mij, ...

Maar ook mindere dagen of een tegenslag kunnen omarmd worden, want deze vertellen en leren ons ook iets. Ook dit mag er zijn en laat ik veel makkelijker toe dan voor het traject. Zalig makkelijk toch, alles loslaten?

Het ontwaken is voor mij een vloeiend traject geweest en er hebben ook veel traantjes gevloeid, maar deze hebben keer op keer zaken bij me losgemaakt. Bepaalde emoties die ik aangekeken heb en deze zijn weg net omdat ik ze aangekeken heb. Deze ervaringen smaken dan ook steeds naar meer. 

Ook het soort "buikgevoel" is meer dan aangewakkerd, ik vertrouw er nog meer en meer op, het geeft me inzichten en het laat me ook mensen en situaties aanvoelen.

Los van de ervaring mja ook de bijeenkomsten waren steeds om naar uit te kijken. Steeds weer nieuwe ervaringen, maar ook mediteren in groep met gelijkgestemde zielen is ronduit zalig. De energie die er dan is is hemels. En er groeien vriendschappen ...

Ik zou de cursus zo opnieuw doen, ik ga zeker verder hiermee ... voor mij is er geen weg meer terug ...

Gudrun Planckaert  ik zal je nooit genoeg kunnen danken voor deze mooie ervaringen, dank je wel”

Locatie: Priester Coulonstraat 4, 8930 Rekkem

bottom of page