Meditatie leert jou om niet al jouw gedachten voor waar aan te nemen, en te luisteren naar jouw diepe innerlijke stem.

JE LICHTLICHAAM ONTWAKEN

 

"Deze cursus was voor mij dé cursus die mijn leven veranderde en waardoor ik een nieuwe richting durfde in te slaan en vanuit mijn gevoel mijn eigen pad ging volgen. 

Graag wil ik mijn enthousiasme met jullie delen en jullie helpen om vanuit je hart jouw eigen, unieke pad te volgen!!

 

De cursus “Je Lichtlichaam Ontwaken” is een stevige basis voor een leven in evenwicht. Je leert er je eigen energie en de energie rondom jou te ontdekken. Zo krijg je een ruimer beeld op de wereld en voel je makkelijker wat er wel en niet (meer) bij jou past. Het is een intens groeiproces waarin je jezelf leert te accepteren zoals je bent, van waaruit je meer rust ervaart en jezelf liefdevoller kan uiten. Je bouwt aan een nieuw bewustzijn dat je in staat stelt om jouw uiterlijke wereld te veranderen.

In deze cursus maak je ook contact met je innerlijke kind en leer je werken met je verschillende subpersoonlijkheden waardoor emotionele blokkades worden opgeheven en je intuïtie wordt versterkt. Je leert je te openen voor hoger bewustzijn en nieuwe energieën. Zo kom je dichter bij je ware Zelf.

 

Deze cursus bestaat uit 6 volumes met telkens 12 meditaties. Er is geen voorkennis vereist, het gaat over jouw ervaring. Ieder volume bouwt verder op het vorige volume. Door de begeleiding en het mediteren in groep wordt jouw groeiproces ondersteund. Je zit altijd in de juiste groep; de verhalen en ervaringen van de groep brengen jou naar een hoger niveau. Er wordt niet van je gevraagd om “je best te doen” wel dat je thuis regelmatig alert en zonder verwachtingen mediteert. 

 

Eén keer per maand komen we samen, gedurende de rest van de maand kan je mediteren waar en wanneer je wilt, zoals het jou het beste uitkomt. Je kan elke vraag die in jou opkomt stellen in een besloten Facebook groep waar je ook jouw ervaringen kan delen. Je wordt gedurende zes maanden begeleid en opgevolgd.

Tijdens de cursus worden de meditaties opgebouwd en zal je je bewustzijn verdiepen. Daarom is het noodzakelijk om de meditaties in de juiste volgorde te doen.

Volume 1: Je basis van kracht opbouwen, zaterdag 15 oktober

Volume 2: Je hartcentrum openen, zaterdag 19 november

Volume 3: Je hogere energiecentra activeren, zaterdag 17 december

Volume 4: Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen, zaterdag 14 januari

Volume 5: Je lichtlichaam ontwaken, zaterdag 11 februari

Volume 6: Stralend worden, zaterdag 18 maart

Telkens een volledige dag, we starten om 9u30 en eindigen omstreeks 17u30

Locatie: Priester Coulonstraat 4, 8930 Rekkem