top of page

"Yoga is het beheersen van de golven van de geest."

Yoga Soutra 1.2

IMG_1367.jpg

Yoga voor volwassenen

Raja yoga, een vorm van yoga waarin je vooral jouw lichaam leert aanvoelen en hoe een subtiele beweging een totaal andere beleving in jouw lichaam brengt. Zo ontstaat meer vloeibaarheid in jouw lichaam maar ook in jouw gedachten en emoties. Je leert uit het verhaal stappen en in jouw lichaam komen. Elke cel van jou

19092613_1790973991233040_225351932872984982_o_edited.jpg

Yoga op school

Aan de hand van een thema worden kinderen/tieners meegenomen om in contact te komen met zichzelf en elkaar. De lessen kenmerken zich door een afwisseling van dynamische bewegingen en ontspanning. Verrassend simpel maar zeer doeltreffend en vooral… erg leuk!

fullsizeoutput_eee.jpeg

Yoga@home

Elke week een online les?

Altijd al yoga willen doen in een voor jou vertrouwde omgeving? Of wil je weten of yoga iets voor jou is? Neem dan een online yoga abonnement. Je doet yoga op een moment dat het voor jou past, in een ruimte die goed voelt voor jou.

image9.jpeg

Ouder-kind yoga

Een verbindend moment tussen (groot)ouder en kind. Echt tijd maken voor elkaar. Samen op avontuur, een afwisseling van relaxatie-oefeningen, yoga-houdingen, ademhalingsspelletjes en liefdevolle massagesessies. Zo maak je ontspannen contact met je kind.

bottom of page