top of page

Liefdevolle ruimte openhouden

Bijgewerkt op: 25 apr. 2021Hoe bewuster ik word, hoe duidelijker het voor me wordt dat de uitdagingen, de lessen die op mijn pad komen ook de uitdagingen en lessen zijn waar mijn mama doorheen mag; Waar ook mijn kinderen doorheen gaan en in uitbreiding waar de hele familie doorheen mag. Soms in een andere context met andere mensen maar wel dezelfde thema’s. Thema’s die al lang in de familielijn spelen, die nu gezien mogen worden.


Nu is de tijd dat er heel veel mensen naar de aarde gekomen zijn om verandering in de wereld te brengen maar je mag eerst verandering brengen in jouw eigen leefwereld.

In elke familie is er iemand gekomen die de taak op zich mag nemen om de lessen écht aan te kijken, om ze niet meer voor zich uit te schuiven. Om zo een open ruimte te creëren voor anderen, om zo anderen “wakker" te maken. Zodat ook zij een zaadje kunnen planten om weer anderen te laten ontwaken. Zo kan je stilaan (zonder het zelf te willen, zonder er controle over te willen) invloed hebben op de wereld. Vanuit je eigen, kleine wereldje naar de grote mensenwereld.

Het is een wisselwerking. Door open, duidelijk en helder te communiceren over wat je bezighoudt, over je uitdagingen, jouw lessen, beweegt er iets bij de ander. Maar ook de ander kan een beweging bij jou in gang zetten. Door hun reacties of door hun eigen verhalen. Hier is het belangrijk om in verbinding te zijn met de mensen om je heen en vooral met jeZelf. Zodat je durft te voelen wat er speelt, wat er gezien wil worden.

Als (fijngevoelig) kind slorp je heel veel energieën van familieleden, van naasten, van mensen die dicht bij je leven, in je op. Dat gebeurt onbewust. Je neemt hun gedachten, overtuigingen, patronen, emoties over.

Als je dan weet dat 95% van de ziektebeelden met opgekropte emoties te maken hebben, dan kan je je afvragen of de erfelijkheidsfactor lichamelijk is of eerder geestelijk? Vanuit die overtuigingen, patronen, gedachten, … ga je ook handelingen nabootsen. Je doet wat je ziet. Stilaan sla je dat onbewust op in jouw lichaam.

Zou het kunnen dat je zo de lichamelijke ongemakken gaat creëren die jouw familielijn ook heeft?

Zou het kunnen als je al die emoties kan aankijken, omarmen en loslaten, dat je ook die lichamelijke ongemakken kunt laten gaan?

Zou het kunnen dat als 1 iemand in de familie dat doet, de hele familielijn geheeld wordt?

Zou het kunnen dat jij die familie uitkoos om net die bepaalde uitdagingen en lessen aan te gaan?

Misschien ben jij wel diegene die die taak op jou mag nemen. Een missie in jouw leven, om in de eerste plaats jezelf te helen en daardoor ook jouw kinderen en familieleden die meegaan in jouw energie. Doe het niet daarvoor maar weet dat het kan, dat het mag, dat het helpt. Zo maak je de weg vrij naar heling voor alle mensen uit de familielijn die je voorgingen en voor velen die na je komen.

Misschien ben jij de uitverkorene? Jij bezit magische codes, het is tijd om die ruimte te geven om zich te laten manifesteren. Als jij denkt dat er iets mis is met jou, kijk dan nog eens opnieuw. Jij bent gaan geloven dat je niet deugd omdat je anders bent dan de “ander”.

Misschien voel jij je een vreemde eend in de bijt.

Misschien was dat wel nodig om te komen waar je nu bent.

Niet iedereen kijkt er op die manier naar, niet iedereen durft het aan. Dat wil niet zeggen dat jouw manier niet goed is. Nee, het is jouw manier en jij doet het prima!

Als fijngevoelig mens heb je een andere manier van omgaan met het leven. Een andere kijk op het leven en niet iedereen begrijpt dat. Niet iedereen kan daarin meegaan. Sommige mensen nemen het jou misschien kwalijk.

Als fijngevoelig mens ben je je bewust van wat je voelt. Je luistert naar je lichaam en weet hoe jij verder mag. Je bent zover gekomen. Leef nu je eigen leven en laat de reacties van anderen je niet naar beneden brengen. Leef zoals het voor jou voelt, doe de dingen vanuit je hart. Creëer een mooie nieuwe wereld en weet je bent niet alleen!!

Als fijngevoelig mens kan je nogal eens denken dat als het niet overeenstemt met wat mensen rondom jou denken dat het dan niet goed is. Dat heb je heel lang geloofd. Kom nu maar uit je hoofd, in je lichaam en voel wat goed is voor jou. Zoek je eigen weg, jouw eigen manier. Ook al klopt die niet met wat een ander van jou verwacht, jij doet het helemaal prima!!

Hou die liefdevolle ruimte voor jezelf open…

Ik wens je een week vol mooie verbindingen, een week waarin je nieuwe mensen mag ontmoeten die meestromen met jouw energie. Mensen die jouw schoonheid zien. Ik wens je een week vol mooie, magische momenten!

Warme knuffel

Gudrun

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page