top of page

Welkom!!


Waar jij je ook bevindt op je pad, wees welkom!

Ja ook jij hoort erbij. Misschien voel je je wel een vreemde eend in de bijt of heb je het gevoel dat anderen dat van jou denken. Maar wie bepaalt wat vreemd, bizar of raar is? Wat is de norm daarvoor? Iedereen is anders en dat is maar goed ook. Stel je voor dat we allemaal dezelfde zijn!? Zou dat een saaie boel zijn of misschien zou het wel heel erg uit de hand lopen.

Voel jij je anders? Dan is dat waarschijnlijk omdat jij hier in de wereld iets anders, iets nieuws mag gaan neerzetten vanuit wie jij diep van binnen bent. Misschien heb jij je vroeger wel geschaamd of schaam je je nog steeds omdat je anders bent. Anders dan de meesten die je kent maar ook dat anders zijn heeft een doel. Ook dat anders zijn mag jij omarmen en op het moment dat jij jezelf helemaal aanvaardt zoals je bent, zal je veel beter voelen wat je hier op aarde te doen hebt.

Misschien heb je het gevoel dat je nog niet zo ver staat als sommige andere mensen om je heen; Weet dat die mensen waarvan jij denkt dat ze verder staan al heel wat watertjes door zwommen hebben, weet dat die misschien al door de modder zijn gegaan. Weet dat je ook niet weet wat er diep van binnen in die mensen leeft; Niet iedereen vertelt wat er in hen omgaat. Weet ook dat als je hoger gaat in energie, je al diep bent geweest. Mensen met hogere energie zien en voelen het licht beter maar dan worden ook de schaduwkanten duidelijker. Ook hier mag je leren mee omgaan.

Hoger, verder, dieper zijn woorden uit de duale wereld (soms heb je ze nodig om iets duidelijk te maken). Misschien mag je al die duale woordenschat uit je woordenboek schrappen (al is het maar in gedachten) en gewoon voelen wat er is. Zijn met wat er is. Weten dat het helemaal oké is. Vertrouwen dat jij op het juiste moment, op de juiste plaats en bij de juiste personen bent om te leren wat je te leren hebt.

Je kan je als een kluizenaar terug trekken maar weet dat je het meeste leert over jezelf in de omgang met anderen. Dan zie je hoe jij omgaat met anderen, wat anderen met je doen, hoe jij staat tegenover anderen.

Hoe zou het zijn om elkaar te (h)erkennen en te ont-moeten in de verschillen?

Het is tijd om outside the box te denken.

Is er überhaupt een box? Creëren wij die box niet zelf? Net zoals we op de lijn moeten lopen en tussen de lijntjes moeten kleuren? Wie bepaalt de lijn? Bepaal vooral zelf de kleur!! En maak je eigen tekening. Jouw kleurenpracht mag gezien worden. Jij mag de held Zijn in jouw eigen liefdevolle wereld… Wees welkom!!

Ik wens je een week waarin je jezelf verwelkomt in jouw eigen huis (jouw lichaam). Een week waarin je op plaatsen komt waar je welkom bent. Waar tijd en aandacht is voor jou. Waar jij tijd en aandacht hebt voor de ander.

Ik wens je een magische week!!

Liefdevolle knuffel

Gudrun37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page