top of page

Wat paarden voelen


Paarden, ik had er in het verleden een haat-liefde verhouding mee. Prachtige, wijze dieren maar ik heb een schrik opgedaan toen eentje steigerde als ik erop zat… ja nu weet ik dat een angst in mij dat paard deed steigeren en dat ik heel veel van deze krachtige viervoeters kan leren.

Verschillende aanwijzingen kwamen de voorbije maanden op mijn pad, ik mocht een healing met paarden ervaren en niet zo maar eentje. Helena, de ‘meester’ en haar drie paarden stonden mij op te wachten. Van mijn angst voor paarden was geen spoor, ik voelde hun kracht, hun vrijheid, hun lichtheid en hun wijze ogen (of voelde ik vooral wat diep in mij zit?)

Eerst een gesprek met Helena, een zachte lieve vrouw die mij een paar keer kippenvelmomentjes gaf net omdat ze exact de vinger kon leggen op wat er in mij omging. In het ‘voorspel’ was er een gesprek, werd er gewerkt met de drum, zang, klanken en werd ik meegenomen via Gaia in een diepe meditatie. Dit was bij momenten intens en heftig en tegelijkertijd bracht het een lichtheid, Liefde en kracht over mij…

Dan het veld in bij de paarden, eentje trok me het meeste aan en daar gingen we eerst mee aan de slag. Maar niet voordat ik mijn hogere kracht werd en Helena mij helemaal kon aanvoelen en bizar genoeg zelfs in mijn huid kroop. Vanuit mijn hogere kracht mocht ik stukjes van mezelf helen, wonderlijk hoe dit als vanzelf ging…

Het paard dat mij het meest opviel leerde mij iets over jongeren en hoe ik met hen kan/mag omgaan. Dan kwam als vanzelf een ander paard op de proppen, alsof het een weg voor mij baande, alsof het mij de weg wilde tonen, straight zonder omwikkelingen. En vooral niets hoeft vast te liggen en mag veranderen. Vertrouwen, kracht en een nog liefdevoller gevoel werden hier geopend…

De sessie eindigde door elkaar minuten lang in de ogen te kijken, wat kwam er veel voorbij. Wat een zachtheid en liefde werd er uitgewisseld. Heerlijk was het!! Een echte aanrader :) Mijn kracht en wijsheid zit in mij, ik kan er op elk moment aan.

Zonder verwachtingen ging ik er heen en ben naar huis gegaan met een veel lichter gevoel en met een innerlijke kracht die zoveel sterker voelt dan voorheen. Dank je wel Helena en de drie paarden (waarvan de naam me is ontglipt), jullie gaven me een onvergetelijke en levens-veranderende ervaring!!

Ik wens jou een week waarin zachtheid, liefde en kracht een plaats mogen vinden. Een week waarin jij jouw plaats mag innemen in het geheel want ook jij hebt jouw bijdrage…

Een zachte, krachtige, liefdevolle knuffel!!

Gudrun


Wil je ook een sessie boeken bij Helena,


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page