top of page

Voorbij...Durf jij voorbij te gaan aan jouw angsten, ze volledig te zien, te omarmen, ze als een vriend te verwelkomen om zo weer in Liefde en vertrouwen te stappen?

Kan jij voorbij gaan aan aangeleerde patronen, die je klein houden, patronen die jou niet meer ondersteunen en die eigenlijk nooit van jou waren?

Wil jij voorbij gaan aan belemmerende gedachten die je meenemen in verhalen die je ter plaatse laten trappelen? Verhalen die drama in (jouw) leven houden.

Durf jij oude overtuigingen laten varen om plaats te maken voor nieuwe overtuigingen die nu veel beter bij jou passen? Overtuigingen die jij veelal hebt overgenomen van jouw omgeving omdat je toen niet wist hoe om te gaan met ‘de dingen des levens’.

Kan jij voorbij boosheid en frustraties kijken die vooral gericht zijn op wraak en vingerwijzen naar de buitenwereld toe? Wrok die zich vastzet in je lichaam en onbewust spanning en ziekte veroorzaakt.

Wil jij voorbij gaan aan de oordelen die mensen en situaties indelen in goed en fout? Oordelen die jou niet verder brengen maar jou terug katapulteren in de tijd, in drama, in verhalen, weg van liefde.

Durf jij voorbij de stilte te gaan om zo in een leegte te komen, een soort niets van waaruit jouw pad zoveel duidelijker wordt?

Wil jij voorbij het niet weten gaan, de controle loslaten en accepteren wat op jouw pad komt? Het brengt je hoger, verder en dieper…

Kan jij voorbij het perfecte plaatje gaan dat je voor jezelf en jouw omgeving gecreëerd hebt? Je bent al helemaal perfect in al jouw imperfecties. Het pure, rauwe, onwetende, duistere, intense, (h)eerlijke stuk in jeZelf omarmend… Je bent (meer dan) genoeg

Het voorbij gaan, doorheen alles gaan wat je klein houdt, brengt je naar eenheid. Op weg naar jouw bron. Voel dankbaarheid voor alles wat geweest is, leef in het huidige moment, zo voel je dat de toekomst jou toelacht.

Voel jeZelf en weet dat (zelf)Liefde groeit als je vertrouwt. Je bent geliefd, je bent veilig, je bent krachtig. Je bent een prachtige Ziel. Zie jeZelf voor wie je werkelijk bent en toon dát aan de wereld!! Hij zal je dankbaar zijn…

Ik wens je een week waarin je voorbij durft te gaan aan de dingen en situaties die je naar beneden halen. Een week waarin je je eigen pracht en kracht weer mag ont-dekken!!

Warme knuffel

Gudrun


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page