top of page

Kiezen...verliezen?


Ben jij iemand die in het begin van het nieuwe jaar mooie intenties neerzet of ben je die na de eerste week alweer vergeten?

Op oudejaarsdag heb ik een loslaat ritueel gedaan. Het was de eerste keer dat ik dit deed. Ik had wat me niet meer diende en wat ik niet meer wilde meenemen in het nieuwe jaar op een briefje geschreven. Verschillende briefjes met in drukletters wat mijn leven mocht verlaten…

Boven een vuurvaste schaal stak ik elk briefje afzonderlijk in brand. Ik zag wat uit mijn leven mocht verdwijnen (emoties, angsten, overtuigingen) in de vlammen opgaan, terwijl ik een intentie formuleerde die me dit jaar iets moois mag brengen. Ik voelde het ‘oude’ letterlijk in rook opgaan en plaats maken voor het nieuwe. Dit gaf een fijn gevoel.

Dit jaar kies ik voor Liefde!

Ook als het moeilijk, heftig of pijnlijk is, kies ik voor Liefde.

En ja natuurlijk zullen er momenten zijn dat ik zal worden uitgedaagd om in Liefde te blijven. En ja, er zullen waarschijnlijk ook momenten zijn dat het mij een keertje niet lukt. Toch kies ik elke keer weer voor Liefde.

Waar kies jij voor? Heb je dat al duidelijk voor jezelf? En ga je er dan 100 procent voor? Ook als het oude je weer even in de greep heeft?

Ik wens je een prachtig 2023, een jaartje waarin je steeds dichter bij jezelf mag komen. Een jaar vol Liefde. Begin vandaag al, nu is het enige moment dat er is. Wat je nu kiest en doet, bepaalt hoe je verdere leven er uit ziet!

Warme knuffel

Gudrun


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page