top of page

Heb jij jouw strijdbijl al begraven?


foto: Public domain pictures


Elke strijd die je voert (voor of tegen iets) is een weerspiegeling van de strijd in jezelf, van een innerlijke twee-strijd. Strijden komt voort vanuit een gevoel van controle willen houden. Het loopt niet zoals jij het wil, zoals jij het voorzien had en daar ga jij (jouw persoonlijkheid) wel eens verandering in brengen…


Strijd bevindt zich in een lage vibratie van angst, een gevoel van onveiligheid, onzekerheid, twijfel, frustratie of boosheid.


Hoe zou het zijn om te accepteren wat er nu is? Niet vanuit een gevoel van machteloosheid of vanuit uitzichtloosheid. Wel vanuit een kijken naar de situatie zoals ze nu is zonder er nu iets aan te willen veranderen of iets aan toe te voegen.


Je zou jouw strijdlust kunnen omzetten in Liefde. Dan kan je licht en liefde in de situatie brengen. Als we dat met velen doen dan kunnen we van de wereld een mooiere plek maken. Een plek waar het fijn vertoeven is.


Elke innerlijke strijd wil je bewust maken van iets wat nog in je leeft. 

‘Iets’ waar jij mag naar kijken, onderzoeken, doorvoelen en weer bewuster mag over worden. Begraaf je strijdbijl, begeef je op het pad van de Liefde en vertrouw in de harmonie van het universum.


Wees de held in je eigen leven, zet niemand op een voetstuk, duw ook niemand er af. We lopen elk ons eigen pad, elk op ons eigen niveau van bewustzijn. Naar binnen kijken helpt om steeds bewuster te worden en om anderen in hun eigen waarheid en eigen waarde te laten.


Ik wens je een week zonder strijd en vol overgave, een week waarin je mag Zijn met wat er is.


Warme knuffel

Gudrun12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page