top of page

Zoeken naar...


Je bent hier op aarde met een doel, met een plan. Misschien weet je er helemaal niets meer van, misschien zijn er flarden die je je nog herinnert. Nu is het tijd om je helemaal te her-inneren waarom je hier bent, wat jij hier te doen hebt. Dan kan je de vraag “Wat wil ik van het leven?” even omdenken en je afvragen “Wat wil het leven van mij?” “Wat heeft het Leven voor mij in petto?” Want het leven heeft een plan met jou en heel vaak wil jij controle houden en de dingen sturen zoals jij ze wil. Is dat de werkelijk jij die dat wil of is het jouw ego? In de meeste gevallen dat laatste…

Er zijn nog onontgonnen gebieden in je die je nu stap per stap mag ontdekken. Jij hebt talenten die je zelf nog niet kent. Je hebt gaven meegekregen waar je je niet meer bewust van bent. Ik zou zeggen, ontdek ze en vooral Leef ze!

Op zoek naar jezelf kom je je schaduwkanten tegen, kom je je grootste demonen tegen. Je mag je eigen angsten aankijken, jouw wonden likken, je bewust worden van de rugzak die je met je meedraagt. Je bewust worden van alle pijn die in je zit. Het lijkt een “harde” weg maar het is de enige die ik ken om écht bewust te worden.

Als je écht durft te kijken, duik je in de diepste dieptes van jezelf. Om uiteindelijk tegen te komen waar je al zo lang naar op zoek bent, jij! Die échte, authentieke, ware JIJ. Vanuit die schaduwkanten komt licht naar boven en kunnen jouw ware kleuren getoond worden. Het moment dat jij ze gaat zien kan je ze in hun intense kleur tonen aan de wereld. Jij bent een prachtig, kleurrijk, bijzonder en magisch wezen.

Het besef wat jij hier op aarde mag neerzetten Het besef hoe prachtig en mooi jij bent, moet waarschijnlijk nog komen. Eerst mag je doorheen enkele (oude) lagen gaan zodat je ziet wat je tegenhoudt om die dingen hier op aarde neer te zetten. Dan mag jij groeien en bloeien tot dat mooie, kleurrijke wezen dat jij bent!!

Jezelf vinden gaat niet in één keer. Misschien ben je heel ver van jeZelf weg gegaan door je steeds aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Misschien weet je helemaal niet meer wat jij hier te doen hebt. En weet je… ook dat is oke. Je stelt je dan de vraag “Is dat het nu?”. Er is een bepaalde onrust in jou, die onrust zorgt ervoor dat jij op zoek gaat naar wie jij nu werkelijk bent. Een zoektocht die stap per stap gaat, soms kleine babystapjes, soms leeuwensprongen. Soms heb je zelfs het gevoel dat je achteruit gaat. Oordeel niet over jezelf en veroordeel jezelf niet. Een bewustwordingsproces verloopt niet lineair en vlekkeloos. Maar het is wel meer dan de moeite waard. Zo kom je van die onrust in jezelf tot innerlijke rust. Om helemaal tevreden te zijn met wie jij bent. Met de blauwdruk waarmee je hier op aarde kwam. Om zo die mooie jij hier op aarde neer te zetten.

Stel je even de vraag en kijk dan wat er allemaal in je opkomt “Wat wil het leven van mij?” Als je voelt, dan weet je dat er bepaalde stappen zijn die jij mag zetten. Luister naar dat diepe gevoel, naar jouw intuïtie, naar het Leven. Het toont je de weg.

Ik wens je een week vol wegwijzers naar jouw mooie kleuren.

Warme knuffel

Gudrun


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page