top of page

Laat me niet alleen...


Omdat ik mij als jong kind een vreemde eend in de bijt voelde en mij niet thuis voelde op aarde, ben ik mij gaan aanpassen aan de verlangens en verwachtingen van anderen om er toch maar bij te horen. Onbewust stapte ik steeds verder bij mezelf vandaan. Ik verliet me Zelf.

In mijn latere leven als (jong)volwassene bleef ik voldoen aan de verwachtingen van anderen uit angst hun liefde en aandacht te verliezen. Mijn eigenbeeld ging af van de waardering van anderen. Ik bleef me dus aanpassen en raakte steeds verder bij meZelf vandaan… nog steeds onbewust van mijn verlatingsangst.

Tot er een (schokkende) gebeurtenis komt die mij bewust maakt van die angst om verlaten te worden. Die gebeurtenis was voor mij een (bijna dwingende) uitnodiging om dieper te duiken in die angst. Te voelen waar die vandaan kwam, wat er door getriggerd werd en vooral, erdoor heen te gaan. Met vallen en opstaan, met de nodige eye openers. Laagje per laagje wordt afgepeld… inzichten vallen als scherven aan mijn voeten. Op een steeds dieper niveau mag ik thuiskomen in meZelf…

Je kan op een gesloten deur blijven kloppen in de hoop dat er ook eens open gedaan wordt. Je kan van tactiek veranderen en aanbellen (ipv kloppen) maar de deur blijft gesloten. Misschien heb je even geluk en komt ze op een kiertje te staan om daarna weer te sluiten. Na lang dralen, draai je je weg, in de hoop dat de deur dan open gaat… zonder resultaat.

Uiteindelijk besluit je de trap te nemen (jouw energie te verhogen en jouw bewustzijn te vergroten) en merk je dat de deur van tijd tot tijd open gaat. Als je even afd(w)aalt, lijkt het alsof de deur weer sluit… Opnieuw een uitnodiging: open de deur naar je eigen hart, stap naar binnen bij jeZelf, kijk aan wat je daar tegen komt en word je steeds bewuster van de rollen die je speelt, de angsten die in je wonen, de emoties die je zolang hebt onderdrukt en vooral waar en wanneer loop je bij jeZelf vandaan…

Omarm wie je bent, (h)erken jouw eigen kleuren, neurie of zing je eigen klank, (be)Leef jouw Leven.

Ik wens je een vreugdevolle week vol mooie magische momenten in verbinding met jeZelf en vele mooie wezens.

Warme knuffel

Gudrun95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page