top of page

Laat jij, JIJ al toe?


Het is tijd…

Het is meer dan tijd om toe te laten wie jij werkelijk bent.

Tijd om jouw (eigen)waarde, jouw kracht, jouw schittering, jouw Liefde, jouw licht, jouw innerlijke rust, jouw vrede, jouw rijkdom,… toe te laten.

Het zit al allemaal in je, open jeZelf zodat het er helemaal mag Zijn. Laat jezelf toe om jeZelf te Zijn, laat jezelf toe om vrij te Zijn. Laat toe dat jouw pad zich voor jou ontvouwt, zoals het echt voor jou bedoeld is.

Het is tijd om alle sluiers die rond jouw prachtige jij, in de loop der jaren, gevormd werden, los te laten. Jouw Licht er in te schijnen. Verander de gedachten die je over jezelf gevormd hebt en jou klein houden, in overtuigingen die je aan jouw grootsheid her-inneren.

Ont-dek jouw prachtige diamant.

Voel de angst, de weerstand die jou ter plekke houdt en zie waar die ontstaan is. Ga niet op de vlucht, probeer ze niet te controleren. Omarm elk gevoel van angst, kijk het in de ogen en vraag of het jou wil helpen om nieuwe stappen te zetten richting jouw dromen.

Laat al jouw dromen toe, laat elke gedachte waarom je ze niet kan bereiken voorbij komen. Zonder er in mee te gaan, zonder oordeel en zonder er iets aan toe te voegen. Laat toe wie of wat je bent!! Misschien wil je nog iets of iemand anders worden? Toch is het de bedoeling dat jij jouw blauwdruk leeft. Daarvoor ben je naar de aarde gekomen.

Dit Leven is er om écht geleefd te worden. Beleef jouw ervaringen, Voel jouw Liefde, Straal jouw Licht, Zie jouw Waarde, Deel jouw Vreugde, …

Laat jouw Schittering toe. Dit is niet alleen van belang voor jou maar voor alle mensen die je omringen én voor de hele mensheid.

Voel hoeveel warmte er door je heen stroomt als je elk aspact van jouw Zijn toelaat. In het begin is dat misschien slechts enkele ogenblikken en ben je het weer ‘kwijt’. Weet dat het er altijd is, het is aan jou om het toe te laten en om alles wat je ervan weg houdt, aan te kijken en los te laten.

Straal jouw Zijn in jouw hele wezen uit en raak zo andere harten die op hun beurt mogen stralen. Jij bent een weerspiegeling van het Goddelijke…

Voel jij het zelf al?

Warme knuffel

Gudrun


Kunst by Cameron Gray - Comsic Love


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Woorden...

bottom of page