top of page

Hoe kijk jij?Heb je een roze bril op en ga je voorbij elke realiteit?

Heb jij een donkere bril op en zie je alleen de schaduwkanten?

Of kijk je vol vertrouwen naar wat er nu is in het weten dat wat er ook voorbij komt, je er krachtiger door wordt? Durf je dieper (in jezelf) te kijken? En zo ook hoger te gaan? Vanuit een verruimd bewustZijn jouw hemel op aarde toelaten?


Het Leven is voor mij een boeiend proces waar het niet altijd rozengeur en maneschijn is, waar de rozen doornen hebben en er regen voor de regenboog verschijnt… een proces dat me soms ‘dwingt’ om stil te gaan, dieper te voelen en te vertrouwen dat ze me brengen wat ik nodig heb.


Een proces waarin het proces in mezelf voorop staat en de bestemming daaraan gekoppeld wordt. Daarin wordt het licht dat ik ben getoond maar ook de blokkades die me bij dat licht weghouden. Daarin kom ik twijfel tegen maar mag ik ook volop vertrouwen in meZelf en de hogere boodschappen die naar me toekomen. Er komen angsten op mijn pad maar ik beschik ook over de moed om ze aan te kijken en toch de juiste stappen te zetten ook al is het soms met angst en een niet weten waar het me brengt. 


Er komen momenten van pijn maar ook diepe vreugde voorbij. Telkens opnieuw mag ik weer geraakt worden door waar ik nog geen liefde voel maar vooral door zoveel pure Liefde in en om me heen. Het lood wordt getransformeerd in goud, pure magie soms, niet te verklaren maar mag het wel ervaren…


Met een dankbare blik kijk ik terug, met liefdevolle ogen beleef ik het moment, uitreikend naar het licht dat steeds duidelijker aanwezig is 🙏✨


Ieder op zijn eigen pad wandelen we samen een nieuwe wereld in, die wereld zit al in jou, omarm jij hem al? Ik wens het jou toe…


Warme knuffel

Gudrun


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page