top of page

Is kiezen verliezen?


foto: Freepik afbeelding van Iconade


Een eerste keuze die je in dit leven als ziel maakt is om op aarde te komen, om aan een nieuw leven te beginnen. Dit om nieuwe ervaringen op te doen, dingen af te maken die jou de vorige keer niet ‘gelukt’ waren of waarvan je weet dat je het nu anders wil aanpakken. Het universum is er voor jou en steunt je in jouw beslissingen. Het oordeelt niet over goed en kwaad, over jou en het neemt het je niet kwalijk als blijkt dat een gemaakte beslissing niet de ‘juiste’ was. Althans het is altijd juist op dat moment want je leert er altijd iets van misschien vooral wat je niet meer wil.


Dus verlies je als je kiest? 

Je kan kiezen om iets (dwangmatig) vast te houden of je kan kiezen om het vrij te laten. Iets vasthouden geeft jou ook een voordeel, kan je zien welk? Als je iets vrij laat, komen nieuwe dingen naar je toe, gaat er een nieuwe deur open. Een deur die op dit moment beter bij je past.


Van waaruit maak je een keuze? Vanuit je hoofd? Omdat dit de (enige) manier is die je kent? Omdat dit je is aangeleerd? Omdat dit gangbaar is in onze maatschappij? Of kies je vanuit je hart en ziel? Vanuit iets hogers? 


Als je verschillende keuze onderzoekt en stelt voor jezelf dat je de keuze wil maken voor jouw hoogste goed dan is dat ook voor het hoogste goed van de mensen die jou omringen (ook al lijkt dit op het eerste zicht niet zo). In het proces van kiezen kom je soms bij wanorde, bij chaos en twijfel. Weet dat dit een opening is naar nieuw bewustzijn. Je opent zo een nieuwe poort en verruimt jouw bewustzijn. Als dat geen mooie keuze is!!


We leven in een intense maar boeiende tijd waar keuzes maken niet altijd even gemakkelijk is. Het feit dat jij hier nu bent, dat jij gekozen hebt om in deze tijd op aarde te zijn, betekent dat jij een bijdrage hebt aan de ontwikkeling van de aarde, de mens, het bewustZijn. 

Kies jij hier bewust voor?


Ik wens je een week vol mooie keuzes die jou brengen daar waar je écht wil Zijn…


Liefdevolle knuffel

Gudrun


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page