top of page

Belichamen wie of wat je bent...


Je zegt jezelf te zijn maar weet je wel wie je écht bent.

Je ziet slechts het topje van de ijsberg van wie je denkt te zijn.

Zoveel is nog verborgen, sluiers liggen nog over oude pijnstukken heen.

Die mogen nu gezien en gevoeld worden om naar de ware Jij toe te groeien.

Veelal neemt je hoofd (de mind) het voortouw, dat is immers wat je hebt geleerd. Steeds vaker merk je dat dit niet meer klopt. Dat er zoveel meer is dan je met je hoofd kunt bedenken. Om dichter bij jeZelf te komen mag je zakken vanuit je hoofd in je lichaam. Ervaren en beleven wat je lichaam je vertelt. Om zo de magie van het Leven te verkennen.

En ja je hoofd zal het nog wel eens overnemen en dat mag.

Echter het moment dat je merkt dat je weer aan het (be)denken bent, richt je aandacht dan zonder oordeel op je ademhaling. Ga weer naar de beleving in je lichaam. Word je steeds vaker bewust van wat er binnen in je leeft. Diep van binnen ligt een schat verborgen, aan jou om die te ont-dekken.

Je bewust worden van je emoties, de energie van anderen die aan je is blijven plakken, oude pijn, vastgeroeste overtuigingen en nog zoveel meer dat in je lichaam is opgeslagen, kan intens en heftig zijn. Het kan je meenemen naar de diepste diepten en oeroude angsten. Maar als je daar durft af te dalen en durft te kijken naar wat er allemaal is, kan je die oude stukken eindelijk achter je laten. Dan ben je klaar voor de nieuwe jij en een Leven dat veel beter bij je past.

Word je bewust van je eigen saboteur en laat je niet meenemen door angst voor verandering. Je weet wat je hebt maar weet niet waar je naartoe gaat en dat kan je tegenhouden om te duiken in het onbekende (zoals ze in het Engels zo mooi zeggen ‘afraid of the unknown’). Wat als dat wat naar je toekomt zoveel mooier is dan je ooit had durven dromen? Wat als het universum jou exact brengt wat jij nodig hebt? Wat als jij springt in het nieuwe en die vleugels jou naar huis brengen? Thuis in je eigen lichaam. Zodat jij kan belichamen wie of wat je werkelijk bent.

Echt, authentiek en kloppend voor jou.

Jouw lichaam is je tempel, zorg voor een warm, liefdevol en veilig gevoel in je tempel. Je hoeft niet altijd iets te doen, je mag Zijn, aanwezig Zijn in elk moment. Dan voel je wanneer je iets te doen hebt, doen vanuit Zijn. Dan creëer je balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jou. Laat dat jouw bijdrage zijn aan een mooiere, liefdevolle wereld…

Ik wens je een week waarin je je eigen stralende Zelf mag Zijn!!

Warme knuffel

Gudrun


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page