top of page

Op zoek naar bevestiging?


Twijfel jij ook soms of je goed bezig bent? Of je het goed doet? Of dat nu eigenlijk het leven is dat jij wil? Als je twijfelt ga je op zoek naar bevestiging, meestal zoek je die bevestiging in de buitenwereld.

Jouw leven is één groot verhaal. Dat verhaal vertel je jezelf en anderen heel vaak. Je blijft dezelfde liedjes herhalen. Je zoekt mensen die jouw verhaal bevestigen, die meegaan in jouw verhaal. Zo hou je jezelf onbewust klein, hou je jezelf tegen om verdere stappen te zetten. Je houdt jezelf in het verleden. Onbewust hou jij jezelf op die plaats. Je blijft trappelen, stapt de aarde helemaal plat maar raakt geen stap verder. Raad eens hoe jouw toekomst eruit ziet als jij steeds hetzelfde melodietje blijft spelen? Exact, jouw toekomst ziet er precies hetzelfde uit als jouw verleden. Is dat wat jij wil?

Door steeds hetzelfde verhaal te blijven vertellen geef jij je kracht en jouw energie weg aan het verhaal. Stop met die verhalen te vertellen en ze zo onbewust vast te houden en roep je kracht naar jou terug. Een kracht die in je zit, een kracht die jij mag gebruiken voor nieuwe verhalen.

Omring jezelf met mensen die luisteren naar jouw verhaal, die jou begrijpen maar die je ook tonen dat het anders kan. Dat jouw verhaal slechts een verhaal is, dat jij jezelf een ander verhaal kan vertellen. Een verhaal dat mooier is, een verhaal dat beter past bij wie jij nu bent.

Die bevestiging waar ik het eerder over had, die hoef je niet te zoeken in de buitenwereld die vind je in jeZelf. Door je te verbinden met jeZelf, je open te stellen voor alles wat er is en te ontvangen wat voor jou is. En ja soms zitten daar dingen bij die in eerste instantie niet zo leuk aanvoelen. Zie ze dan als een les waar jij doorheen mag. Iets wat je sterker en groter maakt.

Zie ook de vele zegeningen op jouw pad, die zijn er zeker en vast. Als jij in dat grote verhaal, dat je jezelf vertelt, blijft hangen zie je die zegeningen soms niet. Je bent je er niet bewust van omdat je aandacht gericht is naar de dingen die niet lopen zoals jij het wil. Hoe meer je je openstelt voor de kleine magische dingen, hoe groter de magie wordt. Het Leven is één groot wonder. Als je dat niet gelooft, denk dan eens hoe jij ter wereld bent gekomen. Twee piepkleine cellen die samen smelten worden die prachtige man of vrouw die jij nu bent. Is dat niet genoeg om het wonder van en in het Leven te zien?

Er is altijd een liefhebbend wezen bij je. Een beschermengel, een gids, een meester. Ook al zie, hoor of voel je dat wezen niet. Het enige wat jij mag doen is je verbinden met dat wezen om die leiding te kunnen ontvangen. Dat dunne draadje mag jij steeds steviger maken zodat jij die begeleiding helderder ontvangt en je meer openstelt voor de signalen. Dat wezen draagt en beschermt jou. Ooit heb je een moment gehad waarop je dat sterk kon voelen. Als je terugblikt dan vind je vast een moment. Keer even terug naar dat moment om te voelen wat het dan met je deed. Zodat je nu beter kan voelen dat dat wezen er altijd is. Altijd stapt het met je mee waar je ook bent.

In plaats van op zoek te gaan naar bevestiging, vertrouw op die hogere leiding die er is voor jou. Die hogere leiding die veel meer ziet dan jij ziet, die jou de weg toont.

Die hogere leiding hoor, zie, voel je als jij je ervoor openstelt. Als er teveel angst rondom je hangt dan hangen er precies sluiers rondom jou zodat het moeilijker is om die leiding zuiver en helder te ontvangen. Zie jouw angsten, heb de moed om erdoor heen te stappen. Jij bent sterk genoeg om dat te doen. Alleen jouw ego laat je soms iets anders geloven. Het ego is bang van verandering. Jij bent zoveel meer dan jouw ego. Jij bent zoveel grootser, zoveel mooier, zoveel krachtiger.

Luister naar jouw ziel die heel goed weet wat je wil, wat je te doen staat, waar je naartoe mag. Je ziel wordt ondersteund door jouw hogere leiding, door alle ideeën die van boven komen. Door jouw creatieve gedachten, door jouw intuïtie, door alles wat door je heen stroomt, door die dingen die je meer energie geven. Vertrouw daarop en Leef jouw mooiste Leven. Een Leven de moeite waard om geleefd te worden. Een Leven dat jij echt beleeft!!!

Geniet van het wonder dat jij bent, voel de magie van het leven. Zie het in jou maar ook rondom jou. Ik wens je een liefdevolle week vol verbonden, magische momenten!

Warme knuffel

Gudrun


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page