top of page

Jouw hemel op aarde


bron foto: free stock photos


Hoe ziet jouw hemel op aarde er uit? Kan jij die twee met elkaar verbinden of zijn dat twee verschillende werelden? Kan jij jouw hemel op aarde neerzetten?


Je mediteert, je doet yoga, zo beweeg je je in hogere sferen, je voelt jouw hemel op aarde. Hoe is het als je de yogamat afstapt of als je stopt met mediteren? Kan je het licht aanhouden of ben je direct alle verbinding met het licht kwijt? Als je het even verliest, ben je dan in staat om je er op een eenvoudige, snelle manier weer naar toe te bewegen?


Jouw hemel is er, alleen zijn er ook illusies die jou ervan weghouden. Dit is ook realiteit, mediteren brengt je dichter bij die realiteit in jezelf. Deze illusies mag je aankijken, onderzoeken en in het licht plaatsen. Zo kan je een nieuwe werkelijkheid creëren, stap voor stap. Laat maar alle controle los en geef je over aan het Zelf.


Dit is wat ze noemen, ego dood. Je hoeft het ego niet weg te duwen, het niet weg te beredeneren, het niet te ontkennen. Het ego kan je vergelijken als een klein kindje dat iets wil, als het niet krijgt wat het wil, dan zal het van zich laten horen… Je kan jouw persoonlijkheid (ego) wel een andere taak geven. Eentje die helpt om jouw hemel op aarde neer te zetten. Vertel je persoonlijkheid hoe jouw hogere Zelf het ziet en vraag hoe het jou kan helpen dit te ondersteunen. Je zal versteld staan van wat er dan naar boven komt. 


Een samenwerking van de persoonlijkheid en het Zelf. Dit mag op het hoogste niveau voor jou en voor alle betrokkenen. Zo mag jij jouw hemel op aarde neer zetten en heb je een bijdrage aan de wereld. Iedereen heeft er baat bij… Zou dat zijn wat ze bedoelen met de verrijzenis? Ver rij(ei)zen in je ziel en de hemel op aarde (voor ieder die het wil) brengen…


Wens jouw een week met vele momenten waarin je jouw hemel mag ervaren!!


Een hemelse knuffel

Gudrun


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page