top of page

In de stilte


In de stilte weet je

In de stilte voel je

In de stilte hoor je

Wie of beter gezegd wat je bent, waar je naartoe mag en wat je volgende stap is; In de stilte, de leegte van het leven voel je de volheid ervan.

Soms zit er wat ruis op die lijn met het hogere, die je in de stilte kan maken. Die ruis komt vanuit conditioneringen, overtuigingen, verlangens, gedachten en emoties. Misschien werd je te vaak verteld dat jij niet goed genoeg was of slechts middelmatig en ben jij dat gaan geloven. Van daaruit neem je ook beslissingen, stel je doelen (of net niet), ga je (over)leven…

Het is tijd, meer dan tijd om in jeZelf te geloven, om bij jouw kracht te komen. Om jouw grootsheid, jouw Licht en jouw Liefde te (h)erkennen en te omarmen. Want dat is wat jij in jouw diepste essentie bent.

Misschien werd het jou nooit verteld, misschien kon je er nog niet bij, misschien durfde je niet, misschien voelde je het (nog) niet…

Toch zit het in jou, misschien kan je er al bij, misschien ligt het ergens aan de oppervlakte, misschien nog diep verscholen… maar het is er, altijd al geweest. Aan jou om het aan te boren.

Jij bent een reflectie van het Goddelijke, jij bent een vat vol wijsheid, jij bent pure, zuivere Liefde. Vertrouw in wie (wat) je bent, vertrouw het Leven.

Zeg JA! aan jeZelf, zeg JA! aan het Leven, zeg JA! aan Liefde, zeg JA!!!

Maak het stil, ook al is het rondom jou oorverdovend, de stilte werkt helend. Maak het stil van binnen en als er ruis voorbij komt, aanschouw het als de observator, het is niet wie jij bent. Maak contact met die stille, diepe plek in jou. Maak contact met jouw bron, jouw diepste essentie en zie, voel wat naar de oppervlakte komt… deel jouw energie in het veld en maak verbinding met alle mensen die jouw energie oppikken.

Ik wens je een week vol stille momenten, een week waarin je de volheid van het Leven mag voelen, een week waarin je jouw eigen kracht mag ont-moeten!!

Warme knuffel

Gudrun


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page