top of page

Het universum deelt cadeautjes uit


De vraag is sta jij open om die cadeautjes te ontvangen?

Zie jij de geschenken die op jouw pad komen, de magie die jouw weg kruist, de tekens van het universum? Kan jij die geschenken helemaal omarmen? Of denk je dat die niet voor jou zijn? Pak jij het cadeau volledig uit of laat je het papier er omheen zitten en staar je er alleen maar naar? Hoe dankbaar ben jij voor die lichtpuntjes op jouw pad?

Cadeautjes ze zijn er, elke dag. Soms klein, soms groot.

De voorbije week kreeg ik een heel mooi geschenk van het universum. De personen die er bij betrokken waren, zagen het ook als een mooi cadeau… heel dankbaar voor deze ontmoeting die van ‘bovenaf’ georkestreerd werd.

Soms heb je plannen en op het laatste moment wijzigen ze, soms zomaar, soms op gevoel, soms uit noodzaak. Op het moment zelf weet je niet waarom het nu verandert en toch ga je mee in de verandering. Dan kan er een gebeurtenis, een situatie of een persoon voorbij komen die er niet zou geweest zijn als je bij je oorspronkelijke plan gebleven was. Het universum beloont je voor het luisteren naar de boodschap die ze in jouw oren fluistert. Als je de controle wil houden en je aan het oorspronkelijke plan houdt, dan ontloop je het geschenk.

Het universum is er voor jou, ook al lijkt het niet altijd zo, ook al ga je soms door ‘zware’ periodes heen, je wordt gesteund en gedragen. Alles wat jouw pad kruist heeft een boodschap of een bedoeling. Je hoeft er niet naar te zoeken of het te analyseren want dan schiet je weer in je hoofd. Ga mee in wat voorbij komt, ook als je weerstand voelt of misschien net als je weerstand voelt… Zet de eerste stap en de volgende word je getoond als jij verder kijkt dan je met het blote oog kan zien. Ook al weet je niet waar die ene stap je heen brengt, vertrouw in jouw pad en volg jouw weg. Stap per stap…

Ik wens je een week waarin je mooie stappen mag zetten!!

Warme knuffel

Gudrun


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page