top of page

Ben jij veranderd?


Als je het van dag tot dag bekijkt, dan lijkt er niet veel te veranderen…

En toch ieder persoon die je tegenkomt, elke situatie die op jouw pad komt, brengt een (kleine) verandering in jou teweeg. Elke avond een beetje sterven om ’s morgens opnieuw geboren te worden, een compleet nieuwe dag te groeten.

Je merkt de verandering niet als als je naar gisteren kijkt, maar richt je blik even terug naar 1 jaar of 2 of 3 jaar geleden…

Dan merk je dat je rustig(er) kunt blijven in situaties die je voordien van streek maakten. Je kunt nu beter bij jeZelf blijven en laat jouw energie niet zomaar meer ‘stelen’.


Dan merk je dat je jouw emoties beter in de hand hebt, je laat ze door je heen ‘razen’ zonder erin te blijven hangen. Je voelt ze in jouw hele lijf, je voelt ze in jouw hele Zijn zonder er echt in meegesleurd te worden (of althans minder lang dan vroeger).


Dan merk je dat je bewuster bent van de realiteit zonder er tegen te willen vechten. Je accepteert wat nu is en geeft je over aan de huidige flow. Je weet dat de dingen komen in Divine timing and space.


Dan merk je dat je meer verbonden bent met jeZelf, je ware bron, de natuur, jouw gidsen en met magie. Je kan helemaal opgaan in iets kleins wat voor jou groots voelt.


Dan merk je dat energie niet zomaar meer een woord is maar een voelen van wat niet zichtbaar is. Je vertoeft ook vaker in het Hogere via meditatie, yoga of bewuste afstemming.


Dan merk je dat jouw communicatie veranderd is. Je bent opener, eerlijker, oprechter en spreekt puur en zuiver. De mensen die op jouw pad komen, passen nu bij jouw frequentie en stralen meer Liefde uit, ook omdat jijzelf Liefdevoller geworden bent en jeZelf hebt omarmd.


Dan merk je dat je oogst wat jij zaait. En als de dingen niet gaan zoals jouw hart het verlangt, kijk je wat er tussen jouw zielsverlangen en jouw manifestatie in zit, maw wat houdt je tegen? Je stelt de buitenwereld niet meer verantwoordelijk voor wat er in jouw Leven gebeurt.


Dan merk je dat jouw kijk op het Leven sterk veranderd is.

Dan merk je vast nog veel meer dingen op die nu gemakkelijker gaan… Wat merk jij bij jeZelf?

Wens jou een week vol positieve veranderingen. Een week waarin je heel bewust kijkt, ervaart en beleeft wie/wat jij nu bent!!


Warme knuffel

Gudrun


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page