top of page

Ik wil...Heb jij al eens bewust stilgestaan bij de vraag wat jij écht wil? Of laat je je leven wat voort kabbelen zoals het dat altijd gedaan heeft? Want het is toch oké zo… Maar is oké wel goed genoeg? Is een oké leven wat jij écht wil?

Komen de dingen die jij wil voort vanuit een ego verlangen? Een verlangen naar steeds meer? Want het ego is nooit verzadigd en gaat steeds op zoek naar beter en meer. Vanuit een ego-verlangen zal je hard mogen werken en is er competitie en strijd. Hier is sprake van een persoonlijke wil.

Of komen de dingen die jij wil voort vanuit een diep ziels-verlangen? Een verlangen om steeds dieper thuis te komen in jeZelf en dat Zelf neer te zetten in de wereld. Zodat jij met jouw gaven en talenten dienstbaar mag zijn aan het grotere geheel. Hier komt de Hogere wil aan de oppervlakte.

Het pad van de Hogere wil toont je hoe jij dienstbaar kan Zijn. Hoe jij met jouw kleuren de wereld kleur mag geven. Hoewel het pad niet altijd vlekkeloos verloopt omdat er vaak nog weerstand zit, word je geleid. Volg het pad dat het meeste licht bevat.

Soms wordt een bepaald pad letterlijk verlicht, dat maakte ik een tijdje geleden mee toen ik verdwaald was en ik hulp vroeg vanuit het Hogere. Het pad dat ik mocht volgen en me weer naar de bewoonde wereld leidde, was letterlijk verlicht. Ik had geen aardse richtingaanwijzer nodig, ik hoefde alleen maar het licht te volgen. Voor ik eraan dacht om hulp vanuit de Hogere wereld te vragen had ik al enkele rondjes gelopen…

Het is dus niet een kwestie van is er hulp voor mij maar eerder van vraag ik om hulp. Er is altijd hulp voor jou, sta jij open om die te ontvangen? Vraag maar om je te leiden naar het pad van het Hogere. Het pad met het hoogste licht voor jou en voor de mensen die jou omringen. Betekent dat dat alles verloopt zoals jij het wil (vanuit de persoonlijke wil)? Nee, maar je krijgt op jouw pad wat je nodig hebt om dat sterke, krachtige, prachtige wezen te worden waarvoor je naar de aarde kwam. Heb geduld, blijf vol vertrouwen en wees dankbaar voor jouw pad.

Je hebt altijd de vrije wil of je hier al dan niet in meegaat. Vanuit een Hoger perspectief is er nooit een oordeel, ze zullen je altijd vol mededogen blijven volgen. Af en toe zullen ze jou tonen, het is langs hier maar jij mag altijd een andere weg inslaan. Wil jij echter het Leven leiden waarvoor je ziel gekozen heeft om naar de aarde neer te dalen, dan volg je best de wegwijzers van bovenaf. Die brengen je naar jouw hoogste doel. Ben jij bereid?

Ik wens je een week waarin je de richtingaanwijzers mag zien en durft te volgen, ook al is het niet het pad dat jij in gedachten had. Jouw ziel kent de weg, luister naar het gefluister…

Warme knuffel

Gudrun


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page