top of page

De stroom volgenHeb jij al door dat er een bepaalde stroom door je heen raast, een stroom die jou terug brengt naar je kern, je bron? Die stroom gaat niet altijd gelijk op met wat er in de buitenwereld van jou verwacht wordt, toch vraagt het leven van jou om die stroom, jouw stroom te volgen.

De stem van jouw ziel reikt je handvaten aan, toont je bepaalde wegen die je kan volgen of brengt je in situaties waar je zelf je weg mag banen. Enkel en alleen om jeZelf te vinden, krachtiger te worden en je uit te drukken…

Voor mij merk ik dan dat het natuurlijke steeds belangrijker wordt. De natuur op zich, wat hou ik van de natuur, de eenvoud maar ook de complexiteit en de magie die de natuur uitstraalt. Naast de natuur wordt ook de natuur van de realiteit, de natuur van het bestaan, mijn eigen natuur steeds belangrijker. Zo grijp ik zo goed als altijd naar natuurlijke producten in voeding en verzorging. Om mijn eigen natuur te voeden…

Hoe volg ik de stroom, mijn stroom?

Bij elk contact, elke situatie die op me afkomt, luister ik wat er met mij gebeurt, wat er binnenin gebeurt. Dan voelen is hier actie vereist? Mag ik reageren of iets doen? Zoja, gewoon gaan vanuit mijn hart. Als het niet direct duidelijk is, dan neem ik het mee in mijn meditaties en yogasessies of ik maak het stil van binnen. Op één of ander moment wordt het duidelijk, het wordt me getoond, ik word geleid, soms komt die helderheid snel, soms duurt dat een hele tijd.

Soms is direct actie vereist, soms mag ik geduld oefenen (het universum kent nl geen tijd). Als actie niet nodig is, dan laat ik de situatie of trigger door me heen stromen. Door mijn lichaam, emoties en geest. Voelen wat er met mij gebeurt… Dan voel ik ook waar energie geblokkeerd is (in lichaam, gedachten of emoties) en krijg ik de kans om ook die weer stromend te maken…

Dan wordt het rustig, helder en vrij in mij…

Beperk jeZelf niet langer en druk je authenticiteit uit, er is maar één zoals jij… Volg jouw eigen stroom, toon duidelijk wie je bent. dat unieke prachtige wezen mag naar buiten stromen…


Heb je een steuntje in de rug nodig, iemand die je liefdevol laat zien wat er speelt? Kom gerust eens langs voor een yogales, een mediatieavond, een diepgaande babbel, duik in je lichtlichaam (en laat het verder ontwaken) of kijk op de website naar de mogelijkheden… https://www.leef-je-vrij.be

Ik wens je een stromende week!!

Liefdevolle knuffel

Gudrun19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page