top of page

Heb jij zin in het leven?


En geef jij jouw leven zin?

Sta jij ’s morgens in vreugde op? Blij en dankbaar voor alles wat je op deze dag voor de wereld en voor jezelf mag betekenen? Of kruip je liever weer je bed in maar voel je je verplicht om aan alle verwachtingen van de buitenwereld te voldoen? En sleep je zo jezelf vooruit, uitkijkend naar de avond en het weekend?

Wat is voor jou een zinvol leven?

Voor mij is dat kunnen leven vanuit wie ik werkelijk ben. Steeds dichter komen bij mijn bron en mijn ware zelf hier op aarde uitdrukken. Beseffen dat ik een lichaam heb (mijn persoonlijk voertuig) en niet dit lichaam ben. Weten en voelen dat er zoveel meer is dan ik met mijn blote oog kan zien. Beseffen dat ik niet alleen dit leven hebt gekregen maar dat ik dit Leven ben!! Leven in harmonie met de wil van het Geheel en van daaruit volop dienstbaar mogen Zijn voor de wereld, een zinvolle bijdrage leveren. De Goddelijke perfectie volgend… En ook durven zien waar ik nog een zijweg neem.

Steeds vaker voel ik het Licht in mij en mag het stralen (en krijg ik daar mooie opmerkingen over). Steeds vaker voel ik de Liefde in mij en mag ik die delen en stroomt er oneindig veel universele liefde naar mij terug. Steeds vaker voel ik de kracht in mij en mag ik die delen met de mensen rondom. Steeds vaker voel ik de rust in de chaos. Steeds vaker zie ik de magie die van de wereld uitstraalt, ik laat mij erdoor aanraken… Steeds vaker sta ik volledig bewust in het moment. Ik voel me vereerd om in deze tijd op aarde te mogen Zijn!

Er zijn natuurlijk nog momenten dat het niet loopt zoals ik (mijn ego-mind) het zou willen. Steeds sneller kan ik ook dat laten zijn zonder het onmiddellijk te willen veranderen voor een instant goed gevoel. Ik omarm de lessen en ga erdoor heen. Mijn leraar zei laatst dat hij kon voelen dat ik door de pijn heen ga, zonder echt opgeslorpt te worden door de pijn. Die pijn is er (bij momenten) wel, hij mag er ook helemaal zijn. Hij doet me even wankelen en dan sta ik er weer. Ik blijf niet hangen, ik blijf niet malen en toch kijk ik er naar, voel wat hij (of is het zij) mij wil vertellen… (het is ooit anders geweest :))

Het leven is voor mij steeds zinvoller, steeds waardevoller.

Het Leven roept mij en ik wil heel graag die roep beantwoorden.

Hoor jij die roep ook? Zullen we samen het pad naar huis bewandelen?

Ik wens je een zinvolle week!!

Warme knuffel

Gudrun39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page