top of page

De tijd versnellen?Soms zijn er boodschappen van jouw gidsen, lichtmeesters, het universum. Je voelt het zo duidelijk, het is een soort ‘weten’ van wat er naar je toekomt.

Maar dan komt het niet of niet direct en dan ga je twijfelen, vooral aan jezelf. Heb ik de boodschap wel goed begrepen? Heb ik het juist aangevoeld? Of was het alleen maar iets wat ik heel graag wou?

Steeds vaker merk ik voor mezelf dat ik het heel goed aanvoel en de dingen die ik zie, hoor, doorkrijg wel degelijk juist zijn maar het universum kent geen tijd. Het lijkt alsof ik een blik in de toekomst krijg. Ik mag er al even van proeven door de boodschappen die naar me toekomen.

Misschien ben je net als ik (toch in het verleden) en wil je dat al het mooie dat je ziet en voelt er nu al is. Het wordt je immers toch getoond? In mijn beleving nu toont het universum wat er allemaal mogelijk is. Daar mag ik nog geen tijd en al zeker geen vorm op plakken…

Het komt niet altijd als jij het wil, het komt niet altijd in de vorm die jij wil. Hoogstwaarschijnlijk is het nog mooier dan jij je kon voorstellen, misschien anders dan je in gedachten had maar iets wat nog beter bij je past.

Het enige wat het universum van jou vraagt, is vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en in het universum. Alles komt op zijn tijd, in het Engels hebben ze daar een prachtig woord voor ‘Divine timing’. Wat voor jou is, komt naar je toe. Ga je niet verzetten, wil het proces niet versnellen maar kijk waar jij nog vanuit jouw hoofd handelt en er weerstand is naar wat komt.

Jouw ziel wil ervaren en weet wat goed is voor jou. Gebruik ze als jouw gps en laat je de weg tonen terwijl jij het stuur stevig in handen houdt. Als je met de auto rijdt, volg je de navigatie maar blijf jij verantwoordelijk voor jouw rijgedrag. Je houdt rekening met de tekens op de weg, met de andere weggebruikers, met het weer, met eventuele omleidingen en toch kom je ter plaatse.

Een uitnodiging om jouw ziel te vertrouwen en je te laten leiden door iets wat hoger is dan jouw mind. Je bent op de goeie weg!!

Wens jou een week vol wegwijzers van jouw ziel!!

Liefdevolle knuffel

Gudrun


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page