top of page

Jouw blauwdruk LevenJouw vingerafdruk is uniek, zovele mensen en geen twee dezelfde vingerafdrukken. Je vingerafdruk wordt herkend uit miljoenen andere…

Zo is het ook met jouw blauwdruk (je zielsbestemming) Die is uniek, geen twee dezelfde te vinden… Het universum en jouw zielsverwanten herkennen jou uit miljoenen andere wezens. Jouw vibratie is uniek en wordt gevonden door mensen die op dezelfde frequentie vibreren.

Vind jouw (ziele) klank en laat die uit volle borst horen. Net zoals een stemvork haar klank uitstraalt en zo heling kan teweeg brengen, zo mag jij jouw klank laten klinken en heling brengen voor jou en jouw medemens.

Vind jouw unieke kleur (gaven en talenten) en geef kleur aan de wereld. Er zijn geen lijnen waarbinnen je ‘moet’ kleuren, je mag jouw eigen vorm bepalen in samenspraak met jouw Hogere Zelf.

Je wordt geboren met jouw blauwdruk en kan die niet ‘groen’ kleuren. De bedoeling is dat je jouw blauwdruk leeft en neerzet hier op aarde. Je kan proberen om anders te leven, proberen om in een keurslijf te passen maar dat zal jou enorm veel energie en tijd kosten. Je maakt je moe en bezorgt jezelf onnodige stress.

Door jouw blauwdruk te leven en niet te willen dat je anders was, creëer je voor jezelf een vervullend Leven. Zo straal je vreugde en plezier uit, het is van jouw gezicht af te lezen. Met je uitstraling trek je dan weer mensen aan die jouw licht (van ver) zien en (h)erkennen. Jullie vibreren op hetzelfde licht, dezelfde energie. Dit werkt bewustZijnsverruimend…

Beken kleur, zing jouw lied en dans het Leven in!!

Ik wens je een week waarin je jouw prachtige kleuren en magische klanken steeds beter mag zien en horen.

Warme knuffel

Gudrun35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page