top of page

Energetische 'lading'De laatste weken voelen in de energie intens en op het aardse niveau soms heftig. Ook voel ik dat er een stroomversnelling gaande is, op collectief niveau maar ook bij mij persoonlijk.

Er wordt heel wat aangeraakt, vele triggers op mijn pad waarbij ik soms de gedachten heb, “ga ik nu achteruit, heb ik gefaald, wat doe ik niet goed.” Zoals je zelf al aanvoelt, steekt het ego een stokje tussen de wielen van de stroomversnelling. Het gaat helemaal niet over falen, het niet goed doen of achteruit gaan. Nu is het dé tijd om de dingen die naar boven komen echt aan te gaan. Om naar de kern te zakken en op een diepere laag op te lossen. Dit lukt steeds beter. Soms komt angst nog even piepen, soms steekt onzekerheid de kop op of speelt mijn fysieke lichaam me parten.

En dat is helemaal oke, het mag er zijn. Ik mag het nu helemaal zien en toelaten op een dieper niveau. Het aanschouwen, zonder er in mee te gaan om zo te stijgen naar een hoger bewustzijn. Mensen en situaties op mijn pad zijn er niet voor niets. Ze tonen me waar het nog anders kan en mag en God wat leer ik veel de laatste tijd. Zo dankbaar voor alle tools die ik in handen heb om ermee om te gaan…


Hoewel het bij momenten intens en heftig voelt, oude pijn naar de oppervlakte komt en de balans soms zoek is, voel ik ook een innerlijke voldoening, meer harmonie en vrede in meZelf. Ik kijk liefdevoller en met meer medeogen naar mijn eigen persoontje en naar de mensen rondom mij. Er borrelt een vuur van binnenuit en een innerlijke sprankel beweegt zich naar buiten toe. Dat weerspiegelt zich in mijn (buiten)wereld, nog iets om dankbaar voor te zijn!!

Hoe is het bij jou? Lukt het je om staande te blijven in de hectische tijd? Zijn er mensen rondom jou waarmee je kan delen wat er in je omgaat, zonder oordeel maar vanuit een mooie verbinding? Heb je tools in handen om dieper te zakken in jeZelf?

Ik wens je een week waarin je durft te voelen wat er écht in je omgaat, een week waarin je je kan laten raken en mag voelen hoe ver je al gekomen bent!!

Warme knuffel

Gudrun


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page