top of page

Waar word jij door getriggerd?


Ik had deze week weer zo’n baaldag, ik voelde het al toen ik wakker werd, “Vandaag word ik getriggerd” en inderdaad oude pijn stukken kwamen naar boven, het voelde nogal woelig.

Toen dacht ik “Oh nee, niet weer!” Ik heb al zoveel stappen gezet in mijn persoonlijke groeiproces en help ook mensen in hun proces. Soms heb ik dan het gevoel “af” te “moeten” zijn. Hoewel ik ook weet dat je nooit “af” bent. Dat ik steeds weer die volgende stap mag zetten in mijn groei, steeds verder in mijn kracht mag gaan staan.


Ok, terug naar de baaldag, waarin het lijkt alsof ik niet vooruit kom, een dag waar ik veel gepland heb maar het me niet lukt om deftig aan iets te beginnen. Gedachten dolen door mijn hoofd, herinneringen komen boven, tranen stromen over mijn wangen. Ik heb het gevoel het allemaal even niet meer te weten. Dat duurt gelukkig niet lang en ik hoef het ook niet altijd allemaal te weten.


En vanuit die gedachte besloot ik de boel de boel te laten en mijn wandelschoenen aan te trekken. Tijd om de restjes sneeuw te bewonderen en mijn hoofd leeg te maken, mij op te laden in de frisse buitenlucht.


Ik stap langs velden en wegen, kom weinig mensen tegen maar mezelf des te meer. En dan “weet” ik weer: Het mag er helemaal zijn, het komt me alleen even tonen wat ik nog diep in mij heb verstopt. Ook die controle mag ik loslaten en voelen, voelen, voelen wat het mij te vertellen heeft.


Je kan het vergelijken met de natuur: die krijgt het ook soms hard te verduren zoals nu met de dikke sneeuwlaag. De natuur klaagt niet, zaagt en kreunt niet. Ze laat het allemaal gebeuren. Dan smelt de sneeuw weg voor de warmte van de zon en kan de natuur weer opbloeien. Jij mag ook het laagje dat je over je hart hebt geplaatst laten wegsmelten, dan voel je de warmte van jouw hart en kan jij groeien en bloeien.


Heb je ook van die dagen, die momenten? Weet dat het een proces is om dichter bij je ware Zelf, je ziel te komen. Het maakt je krachtiger en je komt steeds een stap dichter bij die intense Liefde voor jezelf.

Je kan jouw gidsen, engelen, het universum ook vragen om jouw transformatieproces harmonieus en gemakkelijk voor jou en anderen te laten verlopen. Zie wat er voor jou verandert en durf aan te kijken wat van jou is. Laat bij de ander wat van de ander is, laat de ander ook in zijn/haar waarde.


Succes!!


Liefs

Gudrun

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page