top of page

Vraag en het word je gegeven


Ik sta er nog steeds versteld van, hoe het in het universum werkt. Als je een vraag stelt, hoe het antwoord dan naar je toekomt. Als je een intentie zet wat er dan naar boven kan komen of hoe die intentie zomaar uitkomt.


Als jij met iets zit, als jij een vraag hebt, ga je dan te rade bij de buitenwereld? Vraag je dan hulp aan mensen die volgens jou het antwoord weten op je vraag?

Of ga je bij jeZelf te rade? Ga je naar binnen, verbind je je met je ziel, je hogere zelf, je intuïtie, of hoe jij het ook noemt? Als jij naar binnen gaat, je verbindt met jezelf dan komen jouw antwoorden naar je toe. En dat kan op vele manieren gebeuren. Het kan zijn dat er mensen jou het antwoord dan toch zeggen maar zonder dat jij daadwerkelijk de vraag aan hen stelt. In een mooi en open gesprek waar jij nieuwe inzichten krijgt bijvoorbeeld. Het kan zijn dat je een zin leest of in een lied hoort en dat dit voor jou het antwoord is. Het kan ook zijn dat het antwoord in woorden naar je toekomt via je geest, het kan ook in energie naar je toekomen die jij dan mag vertalen.


Als jij een serieuze vraag stelt, een echte intentie neerzet dan komt het antwoord altijd naar je toe, misschien niet direct maar het komt. Vertrouw er maar op dat je het antwoord op de voor jou juiste tijd krijgt. Misschien is het antwoord dat je krijgt niet wat jij verwachtte of gehoopt had. Maar wat er ook komt, het brengt jou altijd iets wat jij nodig hebt op dat moment.


Soms zitten er ook overtuigingen in de weg. Bevroren gedachten die zijn opgeslagen in onze mind. Emoties die we hebben vastgezet in ons lichaam. Het ego houdt niet van veranderingen en probeert er soms een stokje voor te steken. Het ego vindt het goed zoals het is en wil alles het liefste bij het oude houden. Ook dan is het aan jou om die overtuigingen te durven zien, te er- en herkennen en die dan te doorbreken. Je kan ze vervangen door nieuwe positieve overtuigingen die jou wel vooruit helpen. In vele gevallen vraagt dit van je om uit je comfortzone te stappen. Om jou veilige cocon te verlaten en te vertrouwen op dat wat komt.


Soms komen ook zomaar mensen uit het niets naar je toe. Mensen waar je je veilig bij voelt en waar je mooie, open en eerlijke gesprekken mee hebt. Of die jou vertellen waar je nog meer mag genieten, waar je nog meer vreugde kan en mag beleven. Of die iets bij je raken wat nog in jou geheeld mag worden. Wees blij en dankbaar voor wat ieder mens je brengt. Zo kan jij groeien op jouw pad, als persoon, als spirituele wezen, als mens.


Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen in mijn leven, dichtbij of ver weg te bedanken voor wat ze me brengen, voor wat ze me leren. Jullie ondersteunen mij, soms zonder het te beseffen, in wie ik ben.

Dank je wel!!


Yoga en meditatie helpen jou bij het bewust worden van alle blokkades in jouw gedachten, lichaam en geest. Het ondersteunt je om jouw lichaam, jouw geest, jouw emoties vloeibaar te maken. Om niet te blijven hangen in oude gedachten, emoties en overtuigingen.

Heb je een duwtje in de rug nodig? Ik ondersteun je graag :)


Liefs

Gudrun

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page