top of page

Vertrouwen


Vertrouwen is die stappen zetten die je innerlijke stem je aangeeft ook al weet je niet waar die jou brengen.


Vertrouwen is weten dat wat er ook op je afkomt dat het goed is. Het komt als een les of als een zegen. Maar alles in jouw leven is er om jouw krachtiger te maken.


Vertrouwen is een weten dat jij die innerlijke kracht bezit om hier op aarde neer te zetten wat diep in jou verborgen ligt.


Vertrouwen is de liefde voor jezelf terug vinden en die stappen zetten die voor jou goed voelen ook al begrijpt niemand je.


Vertrouwen is door je angst heen toch doen wat je voelt dat “moet”.


Angst is een gebrek aan vertrouwen en is afkomstig van het ego. Angst wil je ter plaatse houden en toont je allerlei doemscenario’s. Angst zorgt ervoor dat je geen stappen durft te zetten richting verandering.


Kies jij er nog steeds voor om jou te laten leiden door angst?


Of heb jij vertrouwen dat wat er in je leven speelt, dat het je verder brengt als mens? Dat jij die innerlijke kracht bezit om alles wat op jouw pad komt aan te kunnen? Dat jij door je uitdagingen sterker wordt en groeit naar de persoon die je bedoelt bent te zijn?


Jij hebt de keuze om jouw leven te leiden vanuit vertrouwen of om angst te laten zegevieren. Ik kies voor vertrouwen ook al komt angst soms om de hoek piepen. Ik weet dat ook die er mag zijn en mij alleen maar toont dat ik sterk genoeg ben om wat diep in mij verborgen zit naar buiten te brengen.

Doe je met mij mee?


Ik wens jullie een hele fijne week vol vertrouwen in wat komt!


Liefs

Gudrun

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page