top of page

Ver-trouw-en


Trouw zijn aan jezelf (het Zelf), trouw zijn aan wie jij ten diepste bent, trouw zijn aan de boodschappen die je krijgt, trouw zijn aan jouw lichaam, trouw zijn aan jouw gaven en talenten ook al weet je in de verste verten niet wat er (nog) komt. Trouw zijn aan jouw gidsen, aan het ongeziene wat je wel voelt en niet altijd uit kan leggen. Ten diepste geloven dat wat er nu is het beste is voor jou op dit moment. Ten diepste vertrouwen dat wat op je af komt, dat je daar de kracht uit kan putten om trouw te zijn aan wie jij wérkelijk bent, die échte JIJ.

Want hoe vaak ben je niet ver van jezelf weg gestapt om de ander te behagen, om te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij, om te voldoen aan alle verlangens van de mensen rondom jou? Hoogstwaarschijnlijk ook omdat je ‘vergeten’ bent wie of wat je bent.

De man in jouw mag je volledig omarmen, liefdevol kijkend naar jouw innerlijke vrouw. Een balans in die twee polen laat de mannelijke en de vrouwelijke energie in het ‘heilige huwelijk’ stappen. Het huwelijk van de man en de vrouw in jezelf, een éénheid. Vanuit die balans kan je super mooie dingen neerzetten in de wereld.

Soms is die balans er, soms schiet je weer eens in het mannelijk stuk dat dan vooral wil doen, een andere keer schiet je in het vrouwelijk stuk dat gaat overdenken… Als die twee energieën in balans zijn dan kan je doen vanuit Zijn, in evenwicht in en met jeZelf. Alles van jezelf accepteren, alles wat je bent naar buiten brengen. In de eerste plaats voor jou maar vooral voor alle mensen rondom jou, voor de aarde, voor de hele mensheid.

Je wordt ondersteund, je wordt geleid… Misschien is het moeilijkste van alles, accepteren dat die dingen die je doen wankelen, die je doen vallen en jou pittige momenten bezorgen, jou ook doen groeien en krachtiger maken. Ze helpen jou om alle sluiers die je over je ware kern hebt gelegd, vrij te laten, om jeZelf te zien voor wie je werkelijk bent, die mooie krachtige, prachtige, stralende JIJ!! Waarvan jij misschien af en toe een glimp mag opvangen, die misschien (nog) diep verborgen zit of die jij al de wereld in kan brengen.

Alles wat op jouw pad komt, is er voor jou en remember ‘What’s meant to be will always find it’s way (back) to you’…

Ik wens je de meest fantastische week waarin je steeds meer van je Zelf mag ont-dekken…

Warme knuffel,

Gudrun

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page