top of page

Ontwijken of ontwaken?Slecht één letter maar een wereld van verschil..

Wat jij ook kiest, hier is geen goed of slecht, soms bevind je je in beide, soms spring je van het ene in het andere (meestal onbewust), weet dat het op bewust niveau een keuze is die jij voor jeZelf maakt…


Ontwijken van emoties, mensen, gesprekken, situaties is iets wat aangeleerd wordt vanuit het collectieve. Het lijkt een makkelijkere keuze. Je hebt dan het idee dat je controle hebt over de situatie, over mensen, over emoties en/of gedachten… tot blijkt dat controle een illusie is.

Ontwaken is een proces dat door de ziel gestuurd wordt. Op één of ander moment heb

jij een aha beleving en voel je dat er meer is dan je met het blote oog kan zien. Veelal gaat daar een heftige gebeurtenis aan vooraf. Het proces verloopt met ups and downs. Veel van de dingen die je vroeger onder het tapijt schoof worden nu zichtbaar. Oude vastgezette pijn wordt gevoeld, onderdrukte emoties mogen naar boven komen… In het verleden heb ik voor mezelf soms gewenst dat ik nooit aan dit proces begonnen was. Maar dat is slechts van korte duur want het heeft me al zoveeeeel moois gebracht.

Eenheid vinden in een wereld die verdeeld is, lijkt quasi onmogelijk. vanuit bewustZijn weet je, voel je dat donker en licht niet goed of slecht zijn; Het zijn twee polen die we beide nodig hebben. Het ene kan niet zonder het andere. Geen dag zonder nacht, geen zon zonder maan, geen licht zonder schaduw…

Ook in jou zitten twee polen, de mannelijke en de vrouwelijke energie. Balans brengen in beide is een onderdeel van het ontwakings-proces. Zoek niet naar de man buiten jou die jouw leven mooier kan maken, omarm de man in jou. Zoek niet naar de vrouw die jou kan laten stralen, vind de vrouw in jou.

Word je bewust van de trillingsverhogingen die momenteel de aarde (en dus jou) bereiken. Verhoog ook jouw eigen trilling in dit veld en laat jouw innerlijke man en vrouw meetrillen. Wees je bewust van wat naar je toekomt in gedachten, in voelen, in zien, in horen, in situaties, in mensen. Het zijn wegwijzers op jouw pad van ontwaken (want ik vermoed als je tot hier gelezen hebt, dat jij kiest voor dat proces).


Laat de should have’s, de would have’s en de could have’s maar los en richt je op het huidige moment, laat dat er volledig Zijn. Wees je bewust van het licht en de liefde in jou en straal dat uit!! Creëer een Liefdevol veld rondom jou zodat meer mensen in dat veld durven stappen.

Wens jou een prachtige, krachtige week vol verbindende momenten, liefdevolle mensen

en stralende gezichten!!


warme knuffel

Gudrun20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page