top of page

Mijn wensen voor jou!!


Ik wens je een jaar waarin je de liefde voor jezelf verder mag ontwikkelen of opnieuw kan toelaten. Een jaar vol liefdevolle ontmoetingen waarin je de magie van verbindingen verder mag ontdekken. Mensen om je heen waarbij je helemaal jezelf mag en kan Zijn.


Ik wens dat je vol vertrouwen in jezelf en in het leven bewuste stappen mag zetten die voor jou belangrijk zijn. Dat je hierbij de fluisteringen van jouw innerlijke stem steeds beter kan horen en je steeds bewuster wordt van wie jij bent en wat je hier te doen hebt.


Ik wens je de innerlijke kracht om in vreugde en plezier jouw lessen te leren. Het nodige geduld om jouw uniciteit en jouw Zijn vorm te geven hier op aarde. Dat de uitdagingen die je hierbij tegen komt, je sterker maken…


Ik wens je een blakende gezondheid in lichaam en geest. Gezonde voeding voor jouw lichaam met af en toe ruimte voor “zondige” voeding. Gezonde en opbouwende gedachten voor jouw geest.


Ik wens je tijd om te dromen, tijd om te spelen, tijd om te doen wat je moet doen, tijd voor jouw geliefden, tijd voor rust en ontspanning en tijd om te verdwalen… Ik wens dat de tijd je laat openbloeien tot de prachtige bloem die jij bent!


Ik wens je de nodige rust zodat je in vrijheid kan thuiskomen bij jezelf.

Ik wens dat 2020 voor jou het jaar mag zijn waarin je je weer her-innert wie je bent!!


Ik wens je elke morgen een frisse, nieuwe start!

I wish you a happy now and now and now


Warme knuf

Gudrun


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page