top of page

Laat je dragen!


Heel lang heb ik mij alleen gevoeld. Ik voelde mij niet thuis in mijn lichaam, het leek alsof ik niet de bewoner was van mijn eigen huis. Voor de buitenwereld zag alles er goed uit, een geslaagde man, prachtige kinderen, een goede job, een mooi huis, heerlijke vakanties, … Ik had vele mensen rondom mij en toch voelde ik mij heel vaak alleen, had ik het gevoel dat ik het alleen moest doen.


Dan volgde er een scheiding, mijn wereld stortte in, ik voelde mij slachtoffer en had het idee dat ik nu nog meer alleen stond. Een vriendin nam me mee naar een meditatie avond, dat voelde goed voor mij, die vriendin stopte met mediteren en ik ging verder. Ik begon me te verdiepen in spiritualiteit, meditatie, yoga en bewustwording. Ik zag dat ik geen slachtoffer was, de scheiding hielp me om een ander leven op te bouwen, een leven dat bij me past, mijn leven!


Hoe bewuster ik werd hoe meer ik zag dat ik mij niet gedragen voelde. Ik wilde alles controleren maar zag dan ook dat controle een illusie is, het leven laat zich niet controleren. Je krijgt heel wat voorgeschoteld, vele lessen komen op jouw pad en het is aan jou om die aan te gaan. Je kan blijven vechten of vluchten, je kan je ogen blijven sluiten of je kan wakker worden, je ogen openen en zien wat het jou wil leren. Die lessen heb jij voor je hier op aarde kwam zelf gekozen, je wist dat die je sterker zouden maken. Accepteer wat op jouw pad komt, zie wat het jou wil vertellen en maak die innerlijke god(in) in jou wakker.


Je hoeft het niet alleen te doen, er is heel veel hulp voor jou. Je kan altijd hulp vragen aan de wezens, jouw gidsen, de engelen, of hoe je ze ook wil noemen. Ze wachten werkloos af, tot jij om hulp vraagt. Zit even stil, formuleer jouw hulpvraag en luister naar het antwoord. Misschien komt het niet direct maar vertrouw erop dat het komt. Misschien in de tekst van een lied, enkele woorden uit een boek, een opschrift, iets wat iemand jou vertelt, een gedachte, … Weet dat je gedragen wordt! Geef je over en laat je dragen.


Soms zien de dingen des levens er op het eerste moment niet rooskleurig uit maar als je er anders kan naar kijken dan zie je dat ze je verder brengen. Hoe jij naar het leven kijkt, is hoe jouw leven wordt!


De roos is een prachtige bloem maar die heeft ook doornen, soms prikken die maar de bloem blijft prachtig. Kies bewust hoe jij het leven wil zien en Leef!!


Ik wens jou een week vol magische momenten waarin je bewust kan kiezen voor wat goed is voor jou!!


Dikke knuf

Gudrun

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page