top of page

Kom vanuit Liefde

Kom vanuit Liefde


Ik hou niet van de namen lightwarriors of strijders van het licht. Elke strijd tegen of voor iets impliceert een strijd in jezelf. Elke vorm van strijd komt voort vanuit het ego. Hoe mooi de intenties en de bedoelingen ook zijn. Strijden staat voor mij lijnrecht tegenover Liefde en licht… Elke vorm van strijd zaait verdeeldheid…


De Christusenergie en de energie van Maria Magdalena die nu weer sterk voelbaar zijn op aarde, brachten heel veel licht en Liefde op aarde. Zij kwamen en komen nog steeds vanuit Liefde, er was van strijden geen sprake. Ze bleven in Liefde vanuit hun diepe, onverwoestbare kracht.


Je zou dan kunnen opwerpen dat Christus zijn leven liet voor het goede. Voor mij gaat dit over de ego dood waaruit je dan in pure Liefde weer opnieuw geboren mag worden. Je gaat door de donkere nacht van de ziel om alles wat geen Liefde is in jezelf te ervaren en je te bevrijden van liefdeloze energieën. Dan kom je steeds dichter bij puur Zijn, diep bewustZijn.


Ik ben.

Dit is een VOLzin. De volheid van het leven die je vol-ledig mag ervaren. Waar je je eigen volheid nog niet beleeft, ervaar je (onbewust) leegte. Die leegte wil je opvullen en daar komt het ego weer op de proppen. In onze razendsnelle, drukke wereld, kan je die leegte met van alles opvullen. Hoewel kortstondig en op lange termijn niet bevredigend. Steeds weer zoekend hoe je de leegte in jezelf kan opvullen. Niets van buitenaf zal je daar écht bij helpen.


Zakken in jezelf, puur gewaarZijn, jouw eigen Liefde, Kracht en Licht ervaren en deze op jouw eigen unieke manier uitstralen. De wereld verblijden met jouw lach, met jouw licht, met jouw Liefde, met jouw kracht, met jouw bronenergie… laat dat jouw antwoord Zijn op de strijd die ze in ons willen aanwakkeren. Kom vanuit Liefde!!


Liefdevolle knuffel

Gudrun


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page