top of page

Jij bent uniek!!


We komen allemaal op aarde met onze eigen gaven en talenten. We worden geboren met ons eigen trillingsniveau, onze eigen energie. Als pasgeboren baby weten we wat we hier komen doen. Maar door de invloeden van buiten af vergeten we dat langzaam. En na een tijd weten we niet meer wie we zijn.

We raken steeds verder af van onze ware natuur.


Door bepaalde gebeurtenissen in jouw leven of door omstandigheden stel je je vroeg of laat de vraag: Is dit het nu? Is dit het leven waarvoor ik naar de aarde gekomen ben? Je zoekt meer diepgang en wil graag leven volgens je eigen Zijn.


Het ego, gevormd door ons denken en onze beperkende overtuigingen (die zelfs niet eens van ons zijn maar ons zijn aangepraat, opgelegd, of die we hebben overgenomen van onze ouders en opvoeders) vindt het goed zoals het nu is. Het ego houdt niet van veranderingen en wil het liefst alles bij het oude laten. Maar je ziel trekt aan je, je ziel weet dat jij veel meer bent dan wat je nu op aarde neerzet. Je ziel weet wie je bent en wil dat graag naar buiten brengen. Je ziel spoort je aan om jouw waarheid neer te zetten.


“Wie ben ik eigenlijk? Wat heb ik hier te doen? Wat mag ik op aarde neer zetten? “ Dit zijn vragen die ik mij regelmatig stel. En ik vermoed dat ik niet alleen ben, nee ik ben er zeker van dat ik niet alleen ben met dit soort vragen. Het zijn levensvragen waar we graag een antwoord op willen. Niet vanuit het denken maar vanuit ons diepste Zelf.


Wat ik heb geleerd is dat ik in de eerste plaats mezelf mag accepteren zoals ik ben. Uiterlijk maar ook innerlijk. Ik hoef niet te hopen op een beter verleden, het verleden is geweest en dat kan ik niet veranderen. Ik kan er enkel lessen uit trekken en mijn perceptie op het verleden veranderen. Ik moet niet beter willen zijn dan ik ben maar ook niet minder. Ik ben wie ik ben en dat mag ik helemaal Zijn. Zolang ik mezelf niet helemaal aanvaard, zullen anderen dat ook niet doen.


Wat ik ook geleerd heb, is dat ik de antwoorden niet vind bij anderen. De buitenwereld weet niet wie ik ben en kent mijn antwoorden niet. Als ik stil ben en helemaal naar binnen ga, naar dat wat ik ben, dan krijg ik mijn antwoorden. Soms durf ik daar nog eens aan te twijfelen omdat het niet altijd strookt met wat ik heb geleerd. En toch mag ik vertrouwen op die antwoorden.

Ik hoef mezelf niet aan te passen aan de buitenwereld. Ik mag zijn wie ik ben. Ik weet dat niet iedereen achter me zal staan, ik weet dat niet iedereen in mij gelooft. Maar dat hoeft ook niet, zolang ik maar in mezelf geloof!!


Weet jij wie je bent? Wat je op aarde te doen hebt? Ken jij jouw gaven en talenten? Durf jij te zijn wie je bent? Maak jij tijd voor jeZelf? Zit jij regelmatig stil om te luisteren naar jouw antwoorden? Of luister jij nog altijd naar de antwoorden van de buitenwereld? Denk jij dat zij jou verder kunnen helpen op jouw pad? Of ben jij onzeker over de antwoorden die je krijgt?


Yoga en meditatie helpen jou om bewuster te worden van wie je bent. Ze brengen jou naar binnen, daar waar de antwoorden op al jouw vragen liggen als jij erop vertrouwt. Diep van binnen ontmoet je jouw ware natuur, dat wat jij bent. Daar zitten jouw antwoorden.

Durf jij samen met mij die weg te gaan en zo te worden wat voor jou is bedoeld?

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page