top of page

Is jouw licht aan?


In dit nieuwe jaar komt er een andere energie op aarde. Een energie om neer te zetten wat van jou is, een energie die je duidelijker laat voelen wat jij wil, wat jouw weg is. Ken jij jouw missie hier op aarde? Weet jij wat jij hier komt doen? Geen nood als dat nog niet duidelijk is. Je kan het vragen en je afstemmen op jouw licht. Want licht zit al in jou, misschien goed verstopt achter een muur die jij voor jezelf opgetrokken hebt.


Die muur heb je ooit gebouwd om jezelf te beschermen toen dat nodig was. Je wist toen niet beter en dacht dat dit de oplossing was. En dat heeft een tijd geholpen, je kon weer vooruit en hoefde die pijn niet meer te voelen. Maar door die muur heb je ook jouw licht verstopt, heb je je hart afgesloten van alle mooie dingen rondom jou. Je mag die muur nu langzaam afbreken, steen voor steen zodat je het licht naar buiten kan laten schijnen. Je hoeft het licht niet te zoeken, het zit al in je. Nog enkel het knopje vinden waar je het licht aan kan maken :)


Jouw pijn, jouw angsten, jouw beperkende overtuigingen verstoppen jouw licht en zorgen ervoor dat jij jezelf niet meer kent. Als je angsten, twijfels en beperkende overtuigingen tegenkomt dan mag je die aankijken, je hoeft niet bang te zijn. Durf te kijken en te vragen wat er achter die pijn en angsten zit zonder in het verleden rond te blijven draaien. Durf “Ja” te zeggen tegen dat wat er nu is. Loop niet weg van die pijnpunten, duw ze ook niet weg maar accepteer dat ze er zijn.


Daarna mag je die pijn, angsten en twijfels in het licht zetten en er liefde naar sturen. Licht sturen naar alle donkere plekken in jou. Je kan ook licht sturen naar pijn en spanning die je in jouw lichaam voelt. Geef jezelf licht, tijd en ruimte en vertrouw op het proces. Heb geduld met jezelf. Je hebt er je leven lang over gedaan om die muur op te bouwen, heb geduld met jezelf om die muur, die het stralen van jouw licht tegenhoudt, af te breken.


Als jouw licht meer gaat stralen dan zie je ook je eigen schaduwkanten beter. Ook die mag je ten volle aankijken, zien en accepteren. Ook “Ja” zeggen tegen jouw schaduwkanten zorgt ervoor dat je jezelf steeds beter leert kennen. En weet jij bent perfect in al jouw imperfecties. Jij mag er helemaal zijn. Voel je dat zelf al?

Belangrijk in dit hele proces is dat jij je eigen trillingsniveau, jouw eigen energie, jouw bewustzijn hoog houdt. Dit kan door middel van yoga, meditaties en een diepe ademhaling (niet hoog of oppervlakkig).


Ik wens jouw heel veel licht, rust en vooral veel (zelf)liefde!!


Liefs

Gudrun

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page