top of page

Ik heb mij aangepast!


Lieve jij,


Ik heb mij aangepast (en oeps ik val met de deur in huis) en dat ga ik niet aanpassen:))

Ik heb mij aangepast aan mijn ouders, opvoeders, leerkrachten, vrienden, partner(s), kinderen… En dat voor de liefde die ik zo graag wilde. de liefde die ik buiten mezelf zocht.

Ik moest soms veel moeite doen, het kostte me bergen energie en toch heb ik mij aangepast. En ik durf te stellen dat ik niet alleen ben.

Stap per stap werd ik er mij bewust van dat ik een eigen leven kan leiden, dat ik mezelf op de eerste plaats mag zetten (en nee dat is niet egoïstisch).

Ik heb vooral geleerd dat ik van mezelf mag houden. Vanuit die zelfliefde heb ik meer liefde aan anderen te geven. Van jezelf houden is je eigen pad bewandelen (wat anderen dan ook zeggen of denken), leven vanuit je hart en liefdevol jouw grenzen aangeven. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd van een leien dakje loopt. We zijn opgegroeid met overtuigingen over onszelf en anderen. We hebben in de loop der jaren veel (vastgeroeste) patronen opgebouwd. We lopen vast in ons denken.

Maar er is ook goed nieuws. Jij kan die overtuigingen en patronen doorbreken en het leven leiden dat je echt wil. Het is een keuze. Jouw keuze!

Bewustwording, yoga en meditatie kunnen jou een stap dichter brengen bij wie jij echt bent. Ik help jou graag te worden wie jij bent, om dichter bij je ware natuur te komen!

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page