top of page

Het zit van binnen…

Alles wat je nodig hebt, zit al in je…

Het enige wat jij mag en kan doen, is de sluiers die al jouw kracht, jouw wijsheid en jouw Liefde bedekken, opheffen. Jouw energie terug roepen, jouw kracht omarmen, jouw wijsheid respecteren, jouw Liefde uitstralen…


In het verleden (in dit of vorige levens) zijn er (te)veel dingen voorbij gekomen die jou je kracht hebben ontnomen, die jou klein gemaakt hebben, die jou zelfrespect en waardering een flinke deuk gegeven hebben. Nu krijg jij de kans om je ware Zelf te her ont-dekken en in jouw Kracht te komen.


In jouw zoektocht, zoek je mensen die jou kunnen helpen en ondersteunen hierin. Het aanbod is groot, de cursussen mooi omschreven, de reclame ervoor soms overdonderend. Brengt soms enige verwarring in wat is nu voor mij en wat niet? Omdat je veel in jezelf wil veranderen op een liefst zo kort mogelijke tijd,, probeer je van alles uit, met de beste intenties. Het spirituele shoppen is gestart en je richt je onbewust weer naar buiten.


Je gelooft misschien nog dat iemand anders het beter kan dan jij. Je vertrouwt misschien meer in de waarde van de ander dan jouw eigenwaarde… Althans jaren geleden was dat bij mij het geval. Ik wilde veel kennis vergaren en de opgedane kennis aanscherpen.


Ik ging soms naar lessen en cursussen en dacht “Wat doe ik hier eigenlijk?” Na verloop van tijd wist ik waar dat vandaan kwam. Als ik dat voelde, had ik me laten (af)leiden door de mooie woorden van de ‘leraar’ maar kwam tot de ontdekking dat wat gezegd en gedeeld werd boekenkennis en -wijsheid was. Het was niet verkeerd he wat gedeeld werd, maar ik kon het niet voelen. Als ik het niet kan voelen, komt het ook niet binnen, kan er niets verschuiven en kan al zeker mijn bewustZijn niet verruimen. Het gedeelde was niet belichaamd, niet echt doorleefd en komt dus niet binnen.


Het moment dat ik dit kon zien, besliste ik om als ik een cursus volg nog beter te voelen of het écht iets voor mij is. Want ik vind het nog steeds fijn om te verruimen, om dieper in mezelf te duiken in een veilige setting omringd met liefdevolle mensen. Een meester die me toont waar te kijken maar niet wat te zien… Ik mag het Zelf ont-dekken en me her-inneren wie ik ben.. Het zit immers van binnen… Ik ga alleen nog voor die dingen die mij een echte JA! geven.


Zelf let ik er in cursussen bewust op om niet belerend over te komen, om de cursisten niet in een bepaalde richting te duwen maar om steeds dieper te zakken en hen zo op hun pad te begeleiden. Hierin word ik ondersteund door mijn gidsen en vele lichtwezens die me de ‘juiste’ woorden en handelingen doorgeven… De weg naar binnen is soms donker, soms heftig, soms intens en zelfs soms pijnlijk maar als je niets uit de weg gaat, kom je in de mooiste wereld die jij je kan bedenken. De wereld van Licht en Liefde, de wereld zoals die voor jou bedoeld is…


Ik wens je een week waarin je geleid wordt door wat je diep van binnen voelt, ondersteund door een liefdevolle omgeving.


Warme knuffel

Gudrun

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page