top of page

Het grotere beeld zien


Hier, op aarde leven we in een kleine, beperkte wereld. In de spirituele wereld wordt het vaak 3D genoemd; Er wordt ook gesteld dat we nu in een grote transitie zitten. Een shift naar een nieuwe wereld.


Die nieuwe wereld is geen andere plaats. Je bent er al, het is jouw bewustZijn dat een (grote) sprong mag maken. Die shift brengt je met jouw aandacht in die nieuwe wereld. Een nieuwe wereld waar magie, Liefde, een vredevolle samenleving het nieuwe normaal wordt.


Jouw geest, jouw gedachten en jouw mind houden je klein. Daarmee zie je de wereld waarin je nu leeft als klein en beperkt. Als je affiniteit hebt met energie en bewustzijn dan kan jouw wereld verruimen. Jouw speeltuin wordt dan groter, want ja je mag de wereld als jouw speeltuin zien. Waarin je vreugdevol kan spelen en jouw gaven en talenten verder mag ontwikkelen.


Voor je naar de aarde kwam, wist je wat je hier kwam doen. Wist je dat jouw aanwezigheid van belang was, wist je dat jij van betekenis bent en dat het tijdstip waarin je naar de aarde gekomen bent, juist is. Jij kan de wereld helpen om met jouw bewustZijn samen naar een hogere niveau te trillen.


Nu is de tijd om je nog veel meer van jeZelf te her-inneren. Je hebt je al die tijd klein gehouden… Zit regelmatig in stilte en luister naar jouw bron. Het is vanuit die energie dat die shift kan gebeuren. Als jij vanuit je ware zelf, jouw authenticiteit naar buiten komt, dan is niets onmogelijk.


In meditatie vang je soms een glimp op van jouw licht, van wat mogelijk is. Het is fijn vertoeven in die hogere energie; daar heb je ook een veel groter beeld, daar geloof je ook in magie… Als je terug komt dan baad je nog even in dat licht en dan ga je het op een bepaald ogenblik weer dimmen en komt de weerstand weer boven… Stop, adem, voel die energie weer, voel jouw kracht en zie wat jij mag toevoegen in de wereld. Omarm alles wat je bent, ook jouw grootsheid!!


Hierboven zien ze het grotere beeld, ze willen je leiden zodat jij niet meer hoeft te lijden. Ze vragen van jou alleen maar overgave (en dat is best veel), laat alle controle los en stop met het universum te willen controleren. Het werkt namelijk vóór jou en wijst jou de richting aan. Volg jij hun richtingaanwijzer of toch liever de omleiding?


Wens jou een fantastische week waarin je je eigen speeltuin mag ontdekken, een week waarin je vol vreugde stappen zet op jouw pad!!


Liefdevolle knuffel

Gudrun

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page