top of page

Goed voelen?Wat doe jij als er iets naar boven komt dat je een minder fijn gevoel geeft?

Duw je dat gevoel weg? Probeer je snel een ander gevoel op te roepen waardoor je je instant beter voelt? Ga je snel iets doen? …

Als je je minder goed voelt, wil je het liefst dat dit zo snel mogelijk verdwijnt? Geen pijn, geen pijnlijke emoties en alleen maar mooie dingen…

Wat als het niet gaat over je beter voelen maar om beter te worden in voelen? Voelen wat er nu is? Ook als het iets minder fijn of zelfs helemaal niet fijn voelt? Alles wat voorbij komt, wat het ook is, wil gezien worden. Zolang al zit de emotie verstopt waardoor energie blokkeert, zolang heb je dingen onder het tapijt geschoven, onderdrukt of ben je ervoor gevlucht.

Nu steekt de emotie weer de kop op om gezien, écht gevoeld te worden.

Durf jij de emotie volledig te voelen? De emotie omarmen, er helemaal doorheen te gaan? En ja dat kan pijn doen, en ja dat voelt niet fijn en toch is accepteren de enige manier om de energie weer vloeibaar te maken. Zo kan de geblokkeerde energie weer stromen. Zoals iemand in een Kundalini activatie zei “Ik ging door zoveel ongemak en echte fysieke pijn maar nu voel ik me 2 tot 3 kilo lichter.”


Spanning, stress, pijn en ziekte zijn geblokkeerde emoties. De emotie eerst en vooral accepteren, toelaten en doorvoelen helpt om de energie die al zolang vast zit weer te laten stromen. Die kracht zit in jou, sterker nog Jij bent die kracht!!

Tijd om opnieuw met jeZelf te connecteren, Tijd om je te her-inneren wie je bent, Tijd om alles los te laten wat je niet bent, Tijd voor de échte JIJ!!

Ik wens je een week waarin je durft te voelen wat voorbij komt, een week waarin je je eigen kracht weer mag ontdekken, een week vol magische momenten!!

warme knuffel

Gudrun

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page