top of page

Focus op je hart

Lieve allemaal,

De energie die nu op aarde neerdaalt, zorgt ervoor dat het steeds belangrijker wordt om te focussen op je hart. Focussen op liefde staat centraal. En om liefde binnen te laten is het belangrijk om ons hart te openen, niet alleen voor alle mooie dingen, ook voor onze pijn en onze schaduwkanten die we liever niet zien. Open je hart en laat alles binnen, maak je emoties vloeibaar.

Stop met alles onder controle houden en vechten. Laat die energetische muurtjes die je hebt opgebouwd om jou te beschermen maar zakken. Die heb jij nu niet meer nodig. Geef je over aan het leven. Het leven brengt je wat je nodig hebt ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. Voor je krijgt wat je echt wil, krijg je misschien eerst nog een les voorgeschoteld omdat dit belangrijk is voor jou. Of je krijgt iets wat beter bij jouw leven en jouw pad past. Dit zien we meestal maar achteraf.

Weet dat het leven er vóór jou is en niet tegen jou. Het leven heeft het beste met jou voor. De belangrijkste stap die jij mag zetten is leren houden van jezelf, van al jouw mooie kanten EN van jouw schaduwkanten. Ook die zijn van jou en mogen er zijn :) Geniet van de dingen die je doet en leer luisteren naar jouw innerlijke stem die jou de weg wijst. Die stem is veel belangrijker dan alle andere stemmen in de buitenwereld. Wanneer je meer naar je innerlijke stem leert luisteren dan zul je minder strijd en meer vreugde gaan ervaren. De strijd ervaar je door aan verwachtingen en verlangens van anderen te willen voldoen. Maar dat is iets waar jij niet aan kunt voldoen, want dat ben jij niet. Focus daarom op je hart want de liefde die je daar kunt voelen dat is wie jij bent!!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page