top of page

Alles op zijn tijd


Deze week had ik op het juiste moment een gesprek met een vriend die ik al een tijdje niet meer hoorde. We kwamen erbij dat het thema ‘afwijzing’ dat bij mij sterk opspeelt de laatste weken (2 maanden zelfs), dat dit een thema is dat niet in dit leven is ontstaan maar al heel oud is. Het is een oerangst voor afwijzing die bij mij zit. Wat er in vorige levens gebeurd is, ga ik niet echt opzoeken (soms komen er beelden op tijdens mediaties) maar ik ben er wel zeker van dat ik in één of meerdere van die levens als ‘heks’ op de brandstapel belandde. Als dat geen afwijzing is… Een afwijzing van wie ik in mijn diepste wezen ben.

Als ik dieper ga kijken word ik nu niet zozeer afgewezen door anderen maar wijs ik vooral stukken van mezelf af. Stukken waar ik tot nu toe niet naar durfde te kijken uit angst voor wat naar boven komt. Nu is de tijd om dit wel te doen. Heb mijn gidsen gevraagd om mij te tonen wat ik nog niet zie, om mij te ondersteunen met het thema afwijzing. Voor de stukken waar ik mezelf nog niet zie voor wie ik ben, voor de stukken waarvoor ik bang ben. Het mag helder en duidelijk worden. Het zijn de spiegels van de buitenwereld die mij naar binnen trekken…

Ik voel zoveel mooie, nieuwe dingen die op komst zijn maar het lijkt alsof ik er net niet bij kan. Het mag naar de oppervlakte komen. Ik mag mezelf helemaal omarmen zoals ik ben, met alle mooie en minder mooie kanten. Het is in het licht dat je de schaduwkanten van jezelf beter ziet. Soms krijg ik het even warm of koud van wat me wordt getoond. Hierin mag ik steeds sneller de rust in mezelf terug vinden. Steeds sneller zie ik hoe ik word geleid, hoe ik word ondersteund en hoe de stroom mij wordt getoond. Een stroom die ik mag volgen, no matter what…

Die stroom toont me ook dat ik mezelf helemaal mag omarmen in Liefde. Zodat ik nog meer alle mensen rondom mij kan omarmen.

Nu wordt ook steeds duidelijker waarom ik in het verleden die woelige watertjes door zwommen heb. Niets gebeurt voor niets. Je begrijpt het niet altijd op het moment zelf maar veelal fungeren die stukken, die jij als niet leuk ervaart, als eye opener. Zodat je steeds meer naar je échte Zelf toe mag groeien, jeZelf kan zien voor wie je bent, voor wat je hier te doen hebt, wat jouw taak is op de wereld. Je bent naar de aarde gekomen met een grootse opdracht, je bent niet bang van jouw zwakte, je bent bang van jouw kracht, jouw licht, jouw grootsheid.

Stap in het nu, stap in jouw kracht, toon jouw licht, voel jouw stroom en volg je hart… Elke stap die je zet toont je duidelijker wat voor jou is, elke stap die je zet, brengt je weer een beetje dichter bij jeZelf, elke stap brengt je weer wat extra licht, elke stap toont je de kracht die in je zit. Je hoeft het niet buiten jou te zoeken, alles zit al in je. Het is aan jou om het te ontdekken…

Ik wens je een week waarin je jouw eigen kracht, jouw licht en jouw grootsheid mag zien. Een week waarin je jeZelf omarmt, een week waarin je anderen omarmt, een week waarin je volop mag stralen. Jouw licht mag aan!!

Liefdevolle knuffel

Gudrun


#tijd#kracht#licht#omarmen#grootsheid#stroom#hart#voelen#angst#bang#thema#afwijzing#spiegels#taak#jezelfzijn#zijn#liefde#oerangst#vorigelevens#bewustwording#bewustzijn#kijken#zien#durf#jij#spiritualiteit#leefjevrij

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page