top of page

Alles is energie


Vorige week was ik op yoga en meditatiecursus en daar deed ik enkele mooie inzichten op voor mezelf die ik graag deel met jou.


Ik had enkele persoonlijk inzichten omtrent mijn moeder, mijn vader, mijn partner(s) en enkele omstandigheden in mijn leven. Ik kon zien vanuit welke energie ik die personen en situaties heb aangetrokken. Dit alles heeft niets met de personen op zich te maken maar met de energie die ik uitstraal en die dus ook naar mij terugkomt.


Het mooiste inzicht was dat ik geen verkeerde keuzes heb gemaakt want dat ging dikwijls door mijn hoofd. De keuzes die ik maakte, waren voor mij op dat moment het beste. Ze brachten me niet altijd wat ik wilde maar ze gaven me wel altijd wat ik nodig had om te groeien, om mijn lessen te leren. Als ik niet krijg wat ik wil, dan ben ik daar nog niet klaar voor of dan is dat toch niet het beste voor mij. Het universum werkt altijd voor mij en niet tegen mij. Het toont me waar ik nog kan groeien en geeft me die lessen die ik nodig heb om te kunnen groeien.


Wat ik ook heel mooi vind, is dat ik steeds dichter bij mijn gevoel kom. Ik reageer niet meer of toch heel wat minder vanuit mijn pijn. Ik kan mijn pijn voelen en laat die door me heen gaan. Daarna reageer ik vanuit verbondenheid en mededogen, niet vanuit hoe ik wil dat de situatie loopt. Althans daar oefen ik nu op. Ik zal vast nog wel eens in het oude hervallen maar weet nu hoe ik snel terugkom.


Kan jij al zien dat jouw keuzes jou vooruit helpen? Dat je elke dag nieuwe leerervaringen krijgt om te groeien, om te worden wie je mag zijn. Ben jij bereid om de strijd op te geven? Om werkelijk te voelen wat goed is voor jou en welke keuzes jij nu mag maken?

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij de inzichten die je nu vooruit helpen, kan opdoen. Yoga, bewustwording en meditatie hebben mij daarin geholpen. Ik help je graag via deze weg verder op jouw pad.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page