top of page

Wat straal jij uit?Vorige zondag was ik op een event, samen met een vriendin.

Op weg naar buiten, legde een man zijn hand op mijn arm en keek me aan. “Ik wil jou graag iets zeggen”, zei hij met een vriendelijke blik. Ik glimlachte en zei “Go ahead”. Ik heb je opgemerkt van zodra je binnen kwam, jij kwam over de drempel en de energie in de zaal veranderde. Jij straalt zoveel liefde uit. Ik heb regelmatig jouw richting uit gekeken en je bleef in die Liefde die helemaal van je afstraalt. Ik merk dat makkelijk op bij mensen, er waren er wel meer in de zaal maar bij jou was het echt speciaal.”

Wow die kwam binnen; Met een stralende lach heb ik hem bedankt en er ook bij gezegd dat dit één van mijn intenties is, om waar ik kom liefdevolle energie neer te zetten. De Liefde die ik ben, uit te drukken (zonder woorden, zonder er iets voor te doen). Zo mag en kan de energie, het bewustzijn verhogen. De man antwoordde met glinsterende ogen: “Dat is je dan goed gelukt en vind het fijn dat ik het mag opmerken”

Heerlijk toch…(gaf me een euforisch gevoel, magick)

Wat jij uitstraalt wordt door sommigen bewust opgemerkt, door anderen onbewust opgepikt en nog anderen helpen het mee dragen. Ben jij bewust van wat je uitstraalt? Van hoe je andere mensen er mee aansteekt? Als jij iets moois en positiefs de wereld instuurt, dan vul je daar de ruimte rondom jou mee. Als je angst, boosheid, wrok, … met je meedraagt, merk je dat in jouw eigen lichaam maar zet je dat ook onbewust verder op anderen.

Energie liegt niet, vibes zeggen zoveel meer dan woorden, door sommigen worden ze gezien, door anderen écht gevoeld, door nog anderen onbewust opgezogen. Als jij in lichtheid en Liefde door het leven stapt, dan zullen negatieve energieën van anderen je ook veel minder raken, je wordt er als het ware immuun voor. Als je er op één of ander moment toch door geraakt wordt, sleur je het niet zolang met je mee en kan je erdoor heen prikken. Word je steeds bewuster van wat in je leeft…

Wens je een week waarin je de lichtheid en de Liefde van het bestaan in vele momenten mag voelen en kan delen met anderen;

Deugddoende knuffel

Gudrun33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page