top of page
er uit stappen.png

Je ego overstijgen

 

 

EMOTIES TRANSFORMEREN

"Heb jij dat ook dat je regelmatig overstelpt wordt door emoties? Je weet niet goed waar die vandaan komen en zou wel wat minder emotioneel willen reageren in bepaalde situaties. Of heb jij misschien een muur rond je hart gebouwd om die emoties, die pijn niet meer te moeten voelen?

Emoties nemen soms de bovenhand. Dan zijn we even onszelf kwijt, leven we in de emotie. De emotie neemt het van ons over. Door de emotie te voelen en toe te laten wordt het helderder. De emoties mogen er zijn maar ze gaan niet meer met ons op de loop. Emoties, ze kunnen je overspoelen of jou schoon spoelen...

 

In deze cursus leer je om jouw werkelijke liefde te laten ontwaken, je leert emoties te herkennen en daar helder op te reageren. Je kijkt op een andere manier naar situaties en maakt je los van opgestapelde emoties door je te verbinden met het ware Zelf. Stap per stap leer je weer van jezelf te houden en je bevrijdt je van herhaling van het verleden. Door pijn los te laten verdiep je je innerlijke vreugde, liefde en vrede. Je stelt je open voor een liefdevoller leven voor jezelf en alle mensen rondom jou.”

LOCATIE

Priester Coulonstraat 4, 8930 Rekkem

bottom of page