top of page

Web van LichtKijk eens naar het internet, een mooie ‘uitvinding’, een verbinding van allemaal lijntjes waardoor jij je met elk ander gewenst persoon kan verbinden. Mensen dichtbij of mensen op afstand.

Weet dat er ook een web van licht is die allemaal lijntjes uitzet. Lijntjes van licht vanuit de Hogere wereld. Ieder mens op aarde is in staat om zich te verbinden met die lichtlijntjes. Licht dat binnenkomt in jouw Lichtlichaam en zich dan verspreidt in jouw fysieke lichaam. Jij kan zelf dan ook weer lijntjes uitzetten en dat licht uitstralen naar ieder ander waar jij voor kiest. Zo creëren we allen samen een web van licht. Verbinding van ziel tot ziel…

Licht dat kan stralen op de donkere stukken waardoor jij soms het gevoel hebt door de donkere nacht van de ziel te gaan. Niet fijn, intens en soms heftig maar die donkere kanten mogen aangekeken worden, om zo steeds vaker verbinding te kunnen maken met dat web van Licht. Door het licht wordt de schaduw duidelijker. Vanuit die schaduwstukken zie je wat jou nog belemmert, kan je jouw bewustzijn verruimen en steeds dichter komen bij jouw ware kern. Jouw kracht, jouw Licht, jouw Liefde!

Misschien voel jij die verbinding met het licht nog niet. Welke ruis zit er dan nog op jouw lijn met het Hogere? Ruis in de vorm van vastgeroeste overtuigingen (die je niet meer dienen), pijnstukken, oude emoties, patronen die je overnam vanuit jouw omgeving, conditioneringen, …

Durf jij die ruis aankijken? Ruis die je gedurende je ganse leven hebt opgestapeld… Als kind was die verbinding met de lichtwereld heel aanwezig, gaandeweg werd het minder en na een tijd heb je je lichtwereld misschien volledig verlaten. Geen nood, het hoort erbij.

Zonder oordeel op jezelf en/of anderen duik je de diepte in, diepzielduiken… Om elke sluier, elke steen, elke ruis die over jouw prachtige diamant ligt, te verwijderen. Stap per stap, op kousenvoeten of met grote sprongen. Op jouw tempo, luisterend naar het gefluister van jouw ziel, zodat de lijn steeds helderder mag worden en jouw klanken de wereld mogen opfleuren. Zo mag jij jouw lood in goud transformeren, magie ten top!

Ik wens je een week waarin jouw (licht)klank steeds duidelijker gehoord mag worden en jij de afstemming op jouw Hogere steeds duidelijker ziet, voelt, ervaart en beleeft!!

Warme knuffel

Gudrun


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page