top of page

Ongerust
In mijn omgeving hoor ik vaak de vragen “Wat gebeurt er toch allemaal in de wereld? Waar gaat de wereld naartoe? Hoe gaat dit allemaal eindigen?”

Als deze vragen in jou opkomen dan maak jij je waarschijnlijk wat ongerust..

Die vragen komen vanuit je hoofd. Hoe zou het zijn als jij kon vertrouwen dat wat er nu allemaal gebeurt in de wereld een hoger doel dient? Dat wat allemaal voorbij komt in jouw leven en in het collectieve bewustzijn, jou iets wil leren, dat het je iets wil bijbrengen. Het wil je naar een hoger niveau brengen. Er wordt jou van alles getoond en naar mijn aanvoelen wordt ons getoond dat je er op een andere manier mag en kan mee omgaan. Niet vanuit angst, niet vanuit frustratie of pijn maar vanuit Liefde en vertrouwen dat wat er ook gebeurt, dit altijd een hoger doel dient.

Wij hebben allen samen een keuze, Laten we de geschiedenis zich herhalen of schrijven we nieuwe geschiedenis? Blijven we hangen in het oude of gaan we naar iets nieuws? Wacht je op een ander? Of begin je er zelf aan?

Er wordt aan je getrokken, van links en rechts, van boven en onder…

Met je verstand kan je het niet begrijpen, je ziet alleen jouw eigen kleine wereldje. De wezens die je bijstaan zien het grotere geheel en laten je van daaruit stappen zetten. Soms weet je niet waarom maar weet: Het universum werkt altijd vóór jou!! Jij hebt nog heel wat blinde vlekken, die steeds helderder mogen worden; Nu is de tijd om jou bewustzijn te verhogen. Een tijd om al die Liefde die al in jou zit te laten stromen en de wereld ermee te verblijden.

Sta jezelf toe om alles wat daarbij hoort en voorbij komt, te voelen.

Dit kan soms oncomfortabel, heftig en intens zijn… Weet dat het jou steeds bewuster maakt en bewustzijn creëert nieuw bewustzijn. Steeds dichter naar je Bron, naar je ware Zelf. Jouw goddelijke blauwdruk komt steeds meer naar boven. Je kan er niet blijven naast kijken, je ziet het stap per stap duidelijker.

Jouw prachtige kleuren mogen de wereld kleur geven. Samen zijn we op weg naar een wereld die zoveel mooier wordt dan je ooit kon dromen.

Daar vertrouw ik op, jij ook?

Ik wens je een week waarin je durft te voelen wat voorbij komt. Een week waarin je kan toelaten wat er is om zo los te laten wat je niet meer dient.

Trust the proces!!

Warme knuffel

Gudrun


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page