top of page

Jij bent van belang!


Vorig weekend volgde ik een cursus bij mijn favoriete leraar :)

Op een bepaald moment, al naar het einde van de cursus toe, werd de zin “Jij bent van belang!” uitgesproken. En oh wat kwam die binnen… het werd niet eens tegen mij gezegd maar tegen een medecursist. Toen mijn leraar zag hoe ik onder de indruk was van dat zinnetje, greep hij me liefdevol bij mij nekvel en hielp me dieper te gaan. Helemaal tot in de kern van die overtuiging, diep verscholen maar zo aanwezig waardoor ik mezelf klein hield. Tot tranen toe bewogen maar zo een bevrijdend gevoel…

Jouw waarde hangt niet of van jouw diploma, de grootte van jouw huis, een sjieke auto of verre reizen…

Waar jij ook komt, jij hebt een bijdrage.

Heb je soms het idee dat je te klein bent om impact te hebben? Probeer dan maar eens te slapen met een zoemende mug in de kamer…

Jij bent van belang, jij bent van waarde én jij hebt een bijdrage.

Hoe voelt dat voor jou? Ga maar eens diep voelen wat deze korte zinnetjes met je doen.

Voel jij jezelf waardevol? Voel jij dat je een bijdrage (hoe klein ook) levert aan een liefdevolle wereld? Voel jij hoe belangrijk je bent? In de eerste plaats in je eigen leven maar ook in het leven van de mensen rondom jou? Voel jij dat je een onderdeel bent van het geheel? Een onmisbaar onderdeel? Jij bent een schakel in het universum, verbonden met alles wat leeft.

Jij bent een spiritueel wezen in een menselijke gedaante. Kan jij dat toelaten? Kan jij jezelf openstellen voor alles wat van jou is? Kan jij ontvangen wat van jou is? Zonder schuldgevoel, zonder schaamte, zonder scrupules? Jij bent van betekenis hier op aarde, jij bent hier met een doel. Volg jouw stroom, ga waar jouw energie jou brengt en straal! Als jij straalt, geef je alle mensen rondom jou ook de toestemming om te stralen.

Laat ons allen samen licht, warmte en Liefde de wereld instralen!!

Shine bright like a diamond 💫💫❣️

Ik wens je een week vol positieve bijdrages, een week waarin je van betekenis mag zijn voor jeZelf en voor alle mensen om je heen!!

Warme knuffel

Gudrun


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page